KıbrısManşetToplum

Şenkul: “Dağyolu ile Doğu Çevre Yolu Projesi derhal hayata geçmelidir”

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, trafik kazalarının en fazla yaşandığı bölge olan Girne- Değirmenlik (Dağyolu) ana yolunun yıllardır bitirilemediğini vurgulayarak, Dağyolu ile birlikte Doğu Çevre Yolu Projesi’nin hayata geçmesi gerektiğini söyledi

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, ülkede trafik kazalarının arttığı şu günlerde herkesin yiten canlara üzüldüğünü ancak çarenin de üretilmesi gerektiğini kaydetti.

Sosyal medya hesabından Girne- Değirmenlik (Dağyolu) ana yolu ile ilgili açıklama yapan Murat Şenkul, yolun yıllardır bitirilemediğini ve en çok can ve mal kaybının yaşandığı bölge olarak ifade etti.

Dağyolu ile Doğu Çevre Yolu Projesi’nin hayata geçebilmesi için 10 milyon TL nakit kaynak sözü veren Murat Şenkul, siyasilere seslenerek, şu açıklamalarda bulundu:

“Girne Belediyesi olarak Ercan Yonca Kavşağı’ndan başlayıp Girne Dr. Fazıl Küçük çemberinde sonlanması gereken ve yıllardır başlanmayan projeye her türlü manevi ve iş gücü desteği yanında 10 milyon TL de nakit kaynak sözü veriyoruz.

Ey hükümet ettiğini iddia edenler, var mısınız bu yolu yerel kaynaklar ile yapmaya?

Siyasetçi sadece üzülemez yaşananlara, çözüm üretme zorunluluğu da vardır.

Soruyu tekrar sorayım,

Başlıyor muyuz projeye?”

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu