KıbrısManşet

Şenkul: Motorlu araç sorununu çok büyük oranda kontrol altına aldık

Gıynık gazetesinin "Girne Limanı'nda scooterlerden şikayet", "Ziyaretçi akınına uğrayan limanda scooter sorunu çözüm bekliyor" başlıklı haberi üzerine Girne Belediyesi harekete geçti. Belediye Başkanı Şenkul, sosyal medya hesabından açıklamada bulunarak, "Motorlu araç sorununu çok büyük oranda kontrol altına aldık. Antik Liman bizim gözbebeğimiz, temiz ve düzenli olması için ne gerekiyorsa yapacağız." dedi.

Gıynık gazetesinin “Girne Limanı’nda scooterlerden şikayet”, “Ziyaretçi akınına uğrayan limanda scooter sorunu çözüm bekliyor” başlıklı haberi üzerine Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.  Şenkul, Kent Güvenlik Zabıtalarının bölgede göreve başlaması ve elektrikli bisikletleriyle devriyeye çıkmaları sonucunda içeriye giren motorlu araç sorununu büyük oranda kontrol altına aldıklarına değindi. Şenkul, “Antik Liman bizim gözbebeğimiz, temiz ve düzenli olması için ne gerekiyorsa yapacağız.” ifadelerini kullandı.  Gıynık gazetesinin gündeme getirdiği haberde, turistler, esnaf ve limanı ziyaret eden yerli halk, elektrikli scooterların, bisiklet ve motosiklet gibi araçların limana girmesinden şikayetçi olduğu aktarılmıştı. Bu tür araçların limanda yürüyüş yapmak isteyenlere rahatsızlık yarattığı ve tehlike oluşturduğunu belirtmiş ve yetkililerin önlem alması konusunda çağrıda bulunulmuştu.

Şenkul’un sosyal medya paylaşımı şöyle:

“Antik Liman cıvıl cıvıl.
Kent Güvenlik Zabıtalarımızın bölgede göreve başlaması ve elektrikli bisikletleriyle devriyeye çıkmaları sonucunda içeriye giren motorlu araç sorununu çok büyük oranda kontrol altına aldık.
Antik Liman bizim gözbebeğimiz, temiz ve düzenli olması için ne gerekiyorsa yapacağız.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu