KıbrısManşet

Şenkul, “Muhasebe için açılan münhal sonucu iki kişi işe alındı”

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, münhallerle ilgili bilgilendirmede bulunarak, “Muhasebe için açılan münhal sonucu iki kişi işe alındı” dedi

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden Girne Belediyesi ve Belpaz’daki münhallerle ilgili açıklama yaptı.

“MİMARLIK İÇİN AÇILAN MÜNHALE ÇOK SAYIDA BAŞVURU OLDU”

Mimarlık için açılan münhale çok sayıda başvuru olduğunu kaydeden Şenkul, “2 kişi işe alınacaktır, bunların kimler olacağına projeler bölümü karar verecektir” dedi.

“MUHASEBE BÖLÜMÜNE İKİ KİŞİ ALINDI”

Şenkul, muhasebe için açılan münhale de çok sayıda başvuru olduğunu belirterek, “2 kişi alındı, bu kişiler seçilirken iş tecrübeleri esas alınmıştır” ifadelerini kullandı.

“MÜHENDİSLİK MÜNHALİ İÇİN BAŞVURU OLMADI”

Mühendislik münhali için başvuru olmadığına vurgu yapan Şenkul, “Başvuru yapmak isteyen mühendisler halen başvurabilir” diye konuştu.

“ÇÖP KAMYONU SÜREBİLEN KİŞİLER MÜNHALE ÇIKMAKSIZIN İHTİYAÇ HALİNDE İŞE ALINACAK”

Murat Şenkul, çöp kamyonu sürebilen kişilerin temizlik şube sorumlusunun sürüş testinden geçtikleri takdirde münhale çıkılmaksızın ihtiyaç halinde sıra ile işe alınacağını ifade etti.

“YAKIN ZAMANDA 1 ENGELLİ İSTİHDAMI DAHA DÜŞÜNÜYORUZ

Yakın zamanda 1 engelli istihdamı daha düşündüklerini, vezne pozisyonu için ilgilenenlerin başvurabileceğini dile getiren Şenkul, “En hazır olan işe alınacaktır ancak başvuran diğer engelli arkadaşlarımız not edilip ihtiyaç oldukça istihdam edilecektir” açıklamasında bulundu.

Girne Belediye Başkanı Şenkul’un açıklamasının devamı şu şekilde:

“Bu bilgiler dışında herhangi bir istihdam düşüncemiz yoktur yakın zaman için.

Lütfen bu konular haricinde istihdam için randevu talebinde bulunulmasın, birçok gencimizin işe ihtiyacı olduğunu farkındayım, ihtiyaç haricindeki tüm isteklere hayır derken ben de çok üzülüyorum ama durum budur.”

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu