KıbrısManşetToplum

Şenkul’dan Aktunç’a tokat gibi cevap

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, Turizm ve Çevre Bakanlığı Müsteşarı Serhan Aktunç’un Girne Antik Limanı restorasyon projesi hakkında sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşıma cevap vererek, "Bilmediğin bir alan olan teknik konularda her bilgiyi yüzde yüz doğru zannedip paylaşmaman gerekir" dedi

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, Turizm ve Çevre Bakanlığı Müsteşarı Serhan Aktunç’un Girne Antik Limanı restorasyon projesi hakkında sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşıma cevap vererek, “Bilmediğin bir alan olan teknik konularda tek bir ağızdan duyduğun her bilgiyi yüzde 100 doğru zannedip paylaşmaman gerekir” dedi.

Murat Şenkul ayrıca, yapılan paylaşıma bu projelerin geçen dönemki idare zamanında verildiğinin de yazılması gerektiğini belirtti.

Murat Şenkul’un tam paylaşımı şu şekilde:

“Hepsini yazdın bari tüm anlattığın bu projelerin geçen dönemki idare zamanında verildiğini de yazaydın Serhan. İnsanlar hangi idare döneminde yapıldığını bilsin projelerin değil mi? Anlattığın işlerin toplamı 100 bin TL değil bu arada ve gecikme ile uzaktan yakından alakalı değildir.

‘YAZDIKLARIN İÇİNDE BANA GÖRE ÖNEMLİ TEK KONU BİNALARIN ALTINDAKİ ESKİDEN KALMA ATIK KUYULARIDIR’

Yazdıkların içinde bana göre önemli tek konu binaların altındaki eskiden kalma atık kuyularıdır ve biz verdiğimiz uyarılarda bunlar düzeltilmediği takdirde işletme izni vermeyeceğimizi söyledik. Biz onların liman açılmadan düzeltilmesi için gerekeni yapacağız.

Öteki bahsettiğin tüm konularla ilgili biz zaten proje koordinatörünüz ve taşeron ile yapılması yönünde anlaştık. Konu bilgine gelmiş olmalı diye düşünürüm.

Bu arada hava sıcak diye küçümsediğin konu önemli bir detaydır. Pompa istasyonlarında 45 derece sıcaklıkta bugün iskelede benzer ölümle sonuçlanacak kazalar yaşanabilir o yüzden benim çalışanım girmek istemiyorsa ve sebebi geçerli ise ben zorla sokmam.

Anlarım streslisin ancak bilmediğin bir alan olan teknik konularda tek bir ağızdan duyduğun her bilgiyi %100 doğru zannedip paylaşmaman lazım bence Serhan.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu