KıbrısManşetPolisiye – AdliSağlık

Şentürk kardeşlerden iyi haberler var

Lefkoşa’da Perşembe akşamı meydana gelen ölümlü trafik kazasında ağır yaralanarak yoğun bakıma kaldırılan 2 ve 7 yaşındaki Şentürk kardeşlerden iyi haberler gelmeye başladı.

Lefkoşa – Küçük Kaymaklı’da, ‘Jumbo’ isimli işletmenin önünde meydana gelen ve Ali Gökhan Demirbilek’in hayatını kaybetmesine neden olan trafik kazasında ağır şekilde yaralanarak yoğun bakıma kaldırılan 2 ve 7 yaşındaki Şentürk kardeşlerin sağlık durumlarının iyi olduğu bilgisine ulaşıldı.

Kıbrıs Postası’nın haberine göre, küçük kardeşlerin sağlık durumlarıyla ilgili Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Adil Özyılkan’ın, iki çocuğun da bilinçlerinin açık olduğunu, 2 yaşındaki Murat Ateş Şentürk’ün ilerleyen saatlerde yoğun bakımdan çıkartılarak servise alınacağını, genel durumunun iyi olduğu bilgisini verdiğini aktardı.

7 yaşındaki Öykü Su Şentürk’ün ise yoğun bakımdaki tedavisinin devam ettiğini ve ufak bir kanaması olduğunu ancak durumunun iyiye gittiği ifade edildi.

Öte yandan, kazada yaralanan ve yoğun bakıma kaldırılan 44 yaşındaki Müzeyyen Demirbilek’in ise yoğun bakımdan çıkarılıp, ortopedi servisine alındığı ve genel durumunun iyi olduğu belirtildi.

KAYNAK: KIBRIS POSTASI

Diğer Haberler

Başa dön tuşu