KıbrısManşetSiyaset

Serdar Denktaş ‘Maliye Bakanlığı’nı istiyor’ iddiası!

GIYNIK Gazetesi'nin güvenilir kaynaklardan elde ettiği bilgilere göre, DP Milletvekili Serdar Denktaş'ın Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu'na katılmamasının arkasında hükümet krizinin yattığı iddia edildi


GIYNIK Gazetesi’nin güvenilir kaynaklardan elde ettiği bilgilere göre, DP Milletvekili Serdar Denktaş’ın Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu’na katılmamasının arkasında hükümet krizinin yattığı iddia edildi.

Denktaş’ın Koral Çağman’dan boşalan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nı istemediği ve Başbakan Ersan Saner’den Maliye Bakanlığı’nı talep ettiği öne sürüldü.

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu’nun dünkü oturumuna Başbakan Saner’in zoruyla katılan, bir müddet Saner’le hararetli şekilde tartışan ve nisap sağlanır sağlanmaz, genel kurul salonunu terk eden Denktaş, ikinci kez nisap sağlanamayınca Meclis’e geri dönmedi ve genel kurul kapandı.

Dün gün boyunca, hatta bu sabaha kadar süren görüşmelerden olumlu bir sonuç çıkmadığı ve her iki tarafın da birbirini ikna edemediği öğrenilirken, Denktaş’ın nisaba destek vermemesi nedeniyle, Meclis Genel Kurulu bugün yine toplanamadı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu