GenelKıbrısManşetSiyaset

Serdar Denktaş’tan Mehmet Harmancı’ya destek

DP eski Genel Başkanlarından ve deneyimli siyasetçi Serdar Denktaş, LTB Başkanı ve TDP'nin başkan adayı Mehmet Harmancı'ya destek vererek, "Yeni maceraya gerek yok..." dedi.

DP eski Genel Başkanlarından ve deneyimli siyasetçi Serdar Denktaş, LTB Başkanı ve TDP’nin başkan adayı Mehmet Harmancı’ya destek vererek, “Yeni maceraya gerek yok…” dedi.

Demokrat Parti (DP) eski Genel Başkanlarından ve deneyimli siyasetçi Serdar Denktaş, sosyal medya hesabı üzerinden yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Deneyimli siyasetçi Denktaş, Lefkoşa’daki yarışa işaret ederek, “Lefkoşa Türk Belediyesi seçimlerinde sevdiğim 4 aday var. Sıla, birlikte görev yaptığım milletvekili. Sadık, fikir birlikteliğimiz olan bir kardeşimiz… Okyay, canım ciğerim, babası baba yarım” dedi.

Denktaş, hepsine sevgisinin ve saygısının sonsuz olduğunu belirterek, “Belediye seçimleri ne parti sempatizanlığı ne de yakın aile bağı meselesi…” ifadelerini kullandı.

“İki dönem önce batmış bir belediyeyi meclis üyeleriyle birlikte bataktan çıkarma becerisini gösteren bir başkan yine aday” diyen Denktaş, LTB Belediye Başkanı ve TDP’nın belediye başkan adayı Mehmet Harmancı’ya işaret etti, “Harmancı ile siyasal bir bağlantım yok” açıklamasını yaptı.

“YENİ MACERAYA GEREK YOK… BİR DÖNEM DAHA HARMANCI”

Denktaş, şöyle devam etti:

“Baflı kanım bir tarafa doğduğum büyüdüğüm Lefkoşa’da Harmancı bir dönem daha, iki dönem çektiği cefanın karşılığını almalı diye düşünüyorum. Bataktan aldı düzlüğe çıkardı. Yeni maceraya gerek yok. Bir dönem daha Harmancı diyorum.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu