KıbrısManşetSpor

Serpil Özkan rekorla Türkiye Şampiyonu

POWERLİFTİNG’DE TÜRKİYE REKORU VE ŞAMPİYONLUK:
KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu Milli sporcusu Serpil Özkan, İstanbul’da 5-10 Şubat tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Powerlifting Şampiyonası’nda kendi kategorisinde toplam kaldırmada Türkiye şampiyonluğu ve Deadlift kaldırışıyla da Türkiye rekoru kırarak müthiş bir başarıya daha imza attı ve ülkemiz adına büyük bir gurur yaşattı.

TOPLAMDA 395.5 KG KALDIRIŞ, 185.5 KG İLE DEADLİFT REKORU:
Şampiyonada Kadınlar -76 Kg kategorisinde mücadele eden Milli sporcumuz Serpil Özkan, 142.5 Kg Squat, 67.5 Kg Bench Press ve 185.5 Kg Deadlift olmak üzere 395.5 Kg’lık toplam kaldırış ile Türkiye şampiyonluğuna ulaştı. Şampiyon sporcumuz Deadlift dalında 185.5 Kg’lık kaldırışıyla da Türkiye rekoruna imza attı.

DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR ETTİ:
Türkiye şampiyonu ve rekortmeni sporcumuz yarışma sonrasında yaptığı açıklamada bu yolda kendisine destek olan herkese teşekkür etti. Serpil’in açıklamaları şu şekilde;  “Katıldığım  9. Türkiye Powerlifting Şampiyonası’nı şampiyonluk ve rekorla tamamladım. Bu ortamda bulunmamı sağlayan, ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğime inanan başta federasyon başkanımız Ali Dahlameroğlu’na, federasyon sekreterimiz Hasan Bölükbaşı’na ve tüm federasyon yetkililerine teşekkürler.”

BAŞARILARINDAKİ YOL GÖSTERİCİLERİ:
“Sıkı antrenmanlarla beni günden güne güçlendiren, uçsuz bucaksız bilgisi ile yoluma ışık tutan, bu kadar kısa bir sürede benim böyle güzel başarılarla ülkemi temsil etmemi sağlayan antrenörüm Vur Yektaoğlu hocama, yarışmanın her anında yanımda olan, motivasyonumu hep yüksek tutan, cesaret veren ve tabi ki efsane yarışma takibiyle başarıya götüren Mehmet Ali Deniz hocama, bana Powerlifting’i aşılayan, hazırlık sürecindeki antrenmanlarımda hep yanımda olan, gücüme güç katan en büyük motivasyon kaynağım Hüsnü batıkan Alış’a, mükemmel atmosferi ve ekipmanlarıyla antrenmanlarımı yapmama olanak sağlayan şampiyonların adresi Ness Club’a çok teşekkürler.”

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu