KıbrısManşetSiyasetSpor

Sertoğlu net konuştu: Spor Bakanlığı yoksa oy da yok!

Ekonomi ve Enerji Bakanlığı ile Futbol Federasyonu arasında 12.5 milyon TL’lik protokolün imzalandığı basın toplantısına, Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu’nun 'Spor Bakanlığı' sözleri damga vurdu


Ekonomi ve Enerji Bakanlığı ile Futbol Federasyonu arasında 12.5 milyon TL’lik protokolün imzalandığı basın toplantısına, Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu’nun sözleri damga vurdu.

“Siyasi partilere buradan çağrımızdır, tüm spor federasyonları olarak artık bu ülkede Gençlik ve Spor Bakanlığı istiyoruz” diyen Sertoğlu, “Tek işi sporu yönetmek olan, gecesini gündüzünü buna ayıracak olan bir anlayışa ihtiyacımız var. Sorunlarımızın çözümünün bu şekilde daha kolay olacağına inanıyoruz. Her seçim döneminde Spor Dairesi farklı bir bakanlığın altına veriliyor. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir şey yoktur olamaz da” şeklinde konuştu.

“Hangi siyasi parti seçim döneminde, Spor Bakanlığı’nı vaatleri arasına koyar, bunun sözünü verirse biz de başta futbol camiası olmak üzere tüm spor camiası olarak destek vereceğiz” diyen Sertoğlu, Bakan Arıklı’ya da “İnşallah sizi de seçimlerden sonra Spor Bakanı olarak görürüz” diyerek esprili şekilde mesaj verdi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu