KıbrısManşetToplum

Sessiz canlar aç kalmasın diye

Kamu İşçileri Sendikası (Kamu-İş) Kadın Dayanışma Komitesi, Çatalköy-Esentepe Belediyesi’ne sokak hayvanlarının aç kalmaması için yaptırdığı köpek mama istasyonlarını teslim etti

Kamu İşçileri Sendikası (Kamu-İş) Kadın Dayanışma Komitesi, Çatalköy-Esentepe Belediyesi’ne sokak hayvanlarının aç kalmaması için yaptırdığı köpek mama istasyonlarını teslim etti.

DUYARLILIK ÖRNEĞİ
Kamu-İş Kadın Dayanışma Komitesi 23 Kasım tarihinde, yetkili bulunduğu Çatalköy-Esentepe Belediyesi’ne sokak köpeklerinin aç kalmaması için yaptırmış olduğu köpek mama istasyonlarını teslim etti. Etkinliğe Kamu İş Sendikası Genel Başkanı Ahmet Serdaroğlu, Çatalköy – Esentepe Belediye Başkanı Ceyhun Kırok ve kadın komite üyeleri katıldı.

SOSYAL HİZMET PROJELERİ DEVAM EDECEK
Etkinlikte, Kamu İş Başkanı Ahmet Serdaroğlu ve Belediye Başkanı Ceyhun Kırk birer konuşma yaparak, bu tür sosyal hizmet projelerinin devam edeceğini belirtti. Çatalköy – Esentepe Belediye Başkanı Kırok da köpek mama istasyonlarının yapılmasından dolayı Kamu İş Sendikası Genel Başkanı Ahmet Serdaroğlu’na, yönetim kuruluna ve komite üyelerine hassasiyetlerinden dolayı teşekkür etti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu