KıbrısManşetYaşam

Sevinç Tozduman’dan haftalık burç yorumları

 Sevgili Astroloji tutkunları. Academy Of Eywa ailesi olarak AŞK dolu bir hafta geçirmenizi diliyorum... Ki Venüs’ün etkisiyle HAVADA AŞK KOKUSU VAR!

Sevgili Astroloji tutkunları. Academy Of Eywa ailesi olarak AŞK dolu bir hafta geçirmenizi diliyorum… Ki Venüs’ün etkisiyle HAVADA AŞK KOKUSU VAR!

19 NİSAN & 25 NİSAN 2021 HAFTASINA GENEL BİR BAKIŞ:  

Haftamıza Gökyüzü konuğumuz Venüs & Uranüs Kavuşumu… Venüs & Uranüs Kavuşumu etkisinde şahane bir haftaya giriş yapıyoruz. Haftanın ilk 3 günlük döneminden sonrası harikalar dünyasında gibi hissetmemizi sağlayacak. Özel ilişkileri ve aşk hayatını olumlu yönde etkileyecek gelişmelerle dolu haftamızda, radikal evlilik teklifleri, nikâh ve nikâh tazeleme, aşkla ilgili hayal kırıklığı yaşamış kişilerde aşk yeminlerini bozduracak güzellikler duygusal dünyalarına etki edecek. Mis çiçeklerinin kokusunun sizi sarıp sarmaladığı, ahenk verici 19&25 Nisan haftasına hoş geldiniz Zodyak’ın 12 burcu…
ZODYAK 12 BURÇ İÇİN NELER SÖYLÜYOR… 19 & 25 NİSAN HAFTALIK YORUM:

KOÇ BURCU: Aşk yaşamınız ve de kişisel alanınızı yaratmak konusunda özellikle şanslı ve keyifli bir sürece giriş yapacaksınız. Ruhunuzda ve motivasyonunuzda tadilat etkisi yaratacak güzel açılara sahipsiniz. Dikkat etmeniz gereken tek nokta sizin isteklerinizle aile büyüklerinin fikirlerinin çakışması… Tartışmayın, dengede ve isteklerinizden ödün vermeden yolunuza devam edin…

BOĞA BURCU: Gezegeniniz Venüs’ün Uranüs’le kesişmesinin olumlu etkilerini en yüksek derecede deneyimleyecek burç siz sevgili Boğalarsınız. Enerjinizin yükselmesiyle beraber sosyal yönünüz de ortaya çıkıyor. Sürpriz haberler alacak, uzun süredir ruhunuza çöken karanlıklardan özgürleşecek, hayatın keyifli, zevk veren yanları ile daha çok haşır neşir olabileceksiniz.

İKİZLER BURCU: Yeniden doğduğunuzu hissedeceğiniz şahane bir hafta. Geçmiş ilişkileriniz, eski sevgiliniz ve ya eski eşiniz geri dönmek istiyor olabilir. Geçmişinizde bıraktığınız olaylarla ilgili sürpriz bir haber ve gelişmeler sizi şaşırtacak… İç dünya ve bilinçaltımız ile ilgili konular ön plana çıkanda yer alacak ve iç dünyanızı gözden geçirmenize öncülük edecek, geçmişin üzerinizde bıraktığı yaralarınız şifalanıyor.

YENGEÇ BURCU: Öne kendinizi koymanız gereken bir haftadasınız. Kendinizle ilgili gerçekleştirmek istediğiniz dönüşümlerin listesini yapmalı, net ve kararlı olduğunuz konularda adım atmalısınız. Konu her ne olursa olsun temeldeki etkinin sizden kaynaklı olduğunu unutmayın. Bunu göz önünde bulundurursanız neticeler ilham verici olacak. Aşk hiç ummadığınız bir yolculukla girebilir hayatınıza.

ASLAN BURCU: Venüs’ün etkisiyle, içsel dünyanızda ve psikolojik anlamda nedenini bilmediğiniz şekilde kendinizi duygusal ve melankolik hissedebilirsiniz. Bunun sebebi geçmişe çok fazla takılmanızdan kaynaklanabilir. Kariyerinize ve sosyal hayatınıza odaklanın. Bu hafta geçmişin küllerini savurup vedalaşmanız ve yeniden başlayabilmeniz için muhteşem açılar sunuyor size.

BAŞAK BURCU: Şans Melekleri sizinle. Bolluk ve bereket enerjileri alanınıza giriş yapıyor. Hafta boyunca sosyal, aktif ve yeni projelerle uğraşırken bulacaksınız kendinizi. Yaşamınız planlarınızın ötesinde yeni ve yoğun bir döngüde, radikal bir şekilde ilerleyecek. İş ve aşk ayni anda dengelenirken, iş seyahatleri gelir ve duyguyu ayni anda zirvede yaşamanıza vesile olacak, yeni iş fırsatlarını iyi değerlendirin.

TERAZİ BURCU: Güzel bir dönemde olacaksınız. Dostlarınızdan destek görebilirsiniz. Kariyer konularınız gündeminizde olabilir. Borçlarınızı, ödemelerinizi kapatmak için sürpriz bir para elinize geçebilir. Bu haberle beraber rahatlayabilirsiniz. Ancak önümüze gelen yeni yatırım fırsatlarını, fazla ağırdan alarak kaçırmamaya dikkat etmeliyiz.

AKREP BURCU: Akrep burç yorumları: Enerjiniz yükselişe geçiyor. Eğitim hayatınız, uluslararası konularınız da gündemde olabilir. Evlilik, ilişkiler ve ortaklıklar ön plana çıkacaktır. Eşimiz ya da partnerimiz ile daha fazla empati kurabilir, sorunlarımızı akılcı bir şekilde çözmeye çalışabiliriz. İlişkimiz ya da ortaklıklarımız ile ilgili uzun süredir planladığımız konular netice veriyor.

YAY BURCU: Olumlu enerjiler aldığınız bir süreçte olacaksınız. Yeni bir iş teklifi alabilirsiniz. Sağlık probleminizle ilgili bir tahlil sonucu elinize geçebilir. Çalışma hayatınızla ilgili sürpriz bir haber alacak ve hiç beklemediğiniz anda yüzünüz gülecek. Uzun süredir gidemediğiniz sürpriz bir tatil motivasyon verici olacak.

 OĞLAK BURCU: Gündeminize maddi konular oturuyor. Bu gerçekleştirmeyi planladığınız oluşumlarla ilgili en önemli noktayı temsil ediyor. Destekler gelmek üzere. Kurduğunuz veya kurmayı planladığınız işle ilgili de gelişmeler yaşanacak. Aşk hayatınızla ve çocuğunuzla ilgili beklemediğiniz sürpriz bir haber sizi mutlu edebilir.

KOVA BURCU: Ev sahibi olma veya evle ilgili yapmak istediğiniz değişimler için harika bir haftadasınız. Çalışma hayatınızda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evde, bir huzur ve denge ortamı hâkim olabilir. Gayrimenkul alım satımları ile ilgili uzun süredir sonuçlanmasını beklediğimiz bir konu çözüme kavuşabilir. Olumlu gelişmelerin etkisiyle ara verdiğiniz romantizim için fırsatlar yaratacaksınız.

BALIK BURCU: Kariyer hayatınızı derinden etkileyecek ve bu güne dek hak edip alamadığınız unvana sahip olmanıza katkı koyacak yeni bir iş teklifi gündeminize bomba gibi düşüyor. Paniklemeyin. Bunu çoktan hak ettiniz. Bu gelişmeyle hayallerinizi gerçekleştirmenizi sağlayacak maddi olanaklara da kavuşmuş olacaksınız. Ruhunuzda çiçekler açtıracak bu güzel dönem sayesinde karşı cinsin dikkatini çekecek ve aşk hayatınızda canlanma yaşayacaksınız.

YENİ YAZIMIZDA BULUŞUNCAYA DEK:

SAKIN UNUTMAYIN!

‘’BAL KABAĞINI AT ARABASINA DÖNÜŞTÜREN SİHİR, SENİN PARMAK UCUNDAN ÇIKAN ENERJİ! MUCİZE SENSİN! ÖTESİ YOK!’’

ASTROLOG & KİŞİSEL GELİŞİM DÖNÜŞÜM DANIŞMANI

SEVİNÇ TOZDUMAN

Diğer Haberler

Başa dön tuşu