ManşetYaşam

Sevinç Tozduman’dan haftalık burç yorumları

Sevgili Astroloji tutkunları.... Academy  Of Eywa  ailesi olarak Mayıs ayı’nın ilk yorumlarına başlamadan önce sonsuz sevginin şifalayıcı enerjisinin ruhunuzu sarması dileğimi sunmak istiyorum

3&9 MAYIS 2021 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI: 

Sevgili Astroloji tutkunları…. Academy  Of Eywa  ailesi olarak Mayıs ayı’nın ilk yorumlarına başlamadan önce sonsuz sevginin şifalayıcı enerjisinin ruhunuzu sarması dileğimi sunmak istiyorum.

HAFTAYA GENEL BİR BAKIŞ:

3&9 Mayıs haftasına Ay Kova burcunda başlıyoruz. Pazartesi günü yoğun ve zorlayıcı enerjiler var. Güneş Satürn ve Merkür Jüpiter kare açıları iletişimsel anlamda zorlanmaları meydana getirebilir. Perşembe günü Venüs ile Plüton arasındaki üçgen açı ilişkilerde fazla sahiplenici bir tutum içerisinde olmamızı sağlayabilir. Hafta sonu ilişkiler alanında olayları fazla abartabilir, fazla beklentiler içerisinde olabiliriz.  Dengede ve sakin kalmaya özen gösterirsek haftamız çok daha güzel oluşumları yakalayabilecektir….

ZODYAĞIN 12 BURÇ YORUMU:

KOÇ BURCU:

Bu hafta mülklerle ilgili bir karar vermeniz gerekecek. Yeni koşulların ortaya çıkması nedeniyle planlarınızı değişebilir, hoş olmayan bir haber veya durum, arzunuza veya isteğinize aykırı olacak hızlı bir karar vermenizi gerektirecek, sakin kalın ve dengeli bir karara varın. Öte yandan aşk veya romantik deneyimler için seyahatler için elverişli ortamlarınız olacaktır.

BOĞA BURCU:

Bu hafta eylemlerinizi önceden planlamanızı isteyecek bir çocuk veya gençle ilgili temaslarınız, konuşmalarınız veya diğer ciddi taahhütleriniz olacaktır. Yeni tanışacağınız insanlar hayatınızda önemli bir rol oynayacak ve buda eylemleriniz ve kararlarınız üzerinde ciddi bir etkiye sahip olacaktır. Duygusal kararlarınıza dikkat edin, çünkü bunların düzeltilmesi neredeyse imkansız olacak veya uzun vadede önemi olacaktır.

İKİZLER  BURCU:

Ruhsal anlamda güçlü ve özgüveninize iyi bir şekilde yansıyacak birçok hoş olay yaşayacaksınız. Bazılarınız için, bunlar para veya finansal bir belgeyle ilgili olacak, diğerleri için ise kaderin önemli konularda başarı veya ilerleme için vereceği beklenmedik bir şans olacak. Aşk hayatınızda ise Her şey çok hızlı ve  beklenmedik biçimde gelişecek.

YENGEÇ BURCU:

Beklentilerinizin yüksek olacağı bir haftaya giriyorsunuz. Hafta boyunca, başkalarının sorunlarına yüklenmekten kaçının. Aşk ilişkinizdeki küçük kıskançlık ifadeleri ilişkinizi güçlendirebilir, ancak her şey ölçülü olmalı ve kıskançlığı kontrol etme arzusuyla veya partneriniz üzerindeki sahiplenme duygusuyla karıştırmamalısınız Aile bağlarınız güçleniyor.

ASLAN BURCU:

Sürpriz haberler veya arkadaşlarınızdan gelen bir teklifle şaşıracaksınız. Yeniden  hayatınıza ilginç duygular veya planlar getirecek kişilerle tanışmanız  mümkün, Genel olarak, bu hafta hayatınıza canlılık ve yeni şeyler getirecek insanlarla ilgili ilginç olaylar bekleyebilirsiniz. İş hayatınız çok yoğun geçecek ve hak ettiğinizi almak için isyan edeceksiniz.

BAŞAK BURCU:

Hafta boyunca, yeterli  bilgiye sahip olmadığınız konularda tartışmaya girmemeli veya gerginlik yaratmamalı, insanlarla sakin bir şekilde konuşmalı ve onlardan sizi neyin endişelendirdiğini daha dikkatli açıklamalarını istemelisiniz. Bu, yedi gün boyunca oldukça değişken olacak olan ruh haliniz için tamamen doğrudur.iş projelerinizi geliştirmek için iyi vakit geçireceksiniz.

TERAZİ BURCU: 

Hafta ailenizdeki çocukları veya gençleri ilgilendiren şeyleri bitirmek için daha fazla zaman harcayacaksınız. Yeni bir eve taşınmak, seyahat etmek, başka bir şehir veya ülkede yaşama arzusuyla harekete geçeceksiniz. Aşk yaşamınızda ise durumunuz ne olursa olsun aşk hayatınız için ilginç olacağa benziyor. Hafta boyunca romantik sanal temaslar veya gerçek toplantılar ve samimi deneyimler mümkündür.

AKREP BURCU:

Haftanın genel duygu yoğunluğu, geçmişinizden veya şimdiki deneyimlerinizle ilgili çeşitli karamsar ruh hallerinin etkisi altında kalacağınız dönemler yaşayacaksınız. Çevrenizdeki insanların eylemlerinde ve sözlerinde inançsızlık, şüphe ve şüpheye yatkın olacaksınız. Bu onların zorluklarından veya karmaşıklıklarından kaynaklanmayacak, bu hafta zihinsel ve duygusal olarak dengeli olmayacağınız için olacak.

YAY BURCU:

Hafta boyunca söylediklerinize dikkat etmeniz gereken bir süreçtesiniz , çünkü pervasız veya aceleci sözlerle kendinizi incitebilirsiniz. Genel olarak, bu haftaki günlerinizi başarılı mı yoksa boşa mı harcayacağınız tamamen size kalmış. Bu yedi gün boyunca, yalnızca yaşamdaki sorunları görme eğiliminde olan insanları manipüle etme veya olumsuz etkileme girişimlerini görmezden gelin ve bu tür eylemlerden ruh halinizi bozmayın.

OĞLAK BURCU:

Kişisel ilişkilerinizi geliştirmek için bir teklif veya yeni bir fırsatın ortaya çıkması konusunda hevesli olacaksınız. Ancak gerçekçi olmak, hayatınızda böyle bir değişiklik veya yenilik için sahip olduğunuz becerileri, bilgileri ve kaynakları hesaba katmak iyidir. Önemli kararlar vermeniz gerekeceği için bu hafta önünüzde bazı ciddi sohbetler var.

KOVA BURCU:

Çeşitliliği bol  ve zıt duygusal durumlardan geçeceğiniz bir hafta var: üzüntü veya neşe. Kararsız duygusal durumunuz, bazı garip eylemlerinizin ve kararlarınızın temeli olabilir.. Gelişimi her biriniz için farklı olacak, ancak ne kadar erken bitirirseniz, evinizdeki uyumu yeniden sağlamak için o kadar iyi.

BALIK BURCU:

Fikir ve planlarınızın birçoğunun gerçekleştirilme fırsatı olacak ve şansınız yaver gitmeyecek.Hafta boyunca, yeni tanıdıklar yaratmanın yanı sıra zaten yaratılmış olanları geliştirme fırsatına sahip olacaksınız. İşin güzel yanı, bu hafta insanları oldukları gibi kabul etmeye istekli olacaksınız. Beraberinde getirdikleri yeni şeyleri öğrenmek sizin için ilginç olacaktır.

YENİ YAZIMIZDA BULUŞUNCAYA DEK:

SAKIN UNUTMAYIN!

‘’BAL KABAĞINI AT ARABASINA DÖNÜŞTÜREN SİHİR,SENİN PARMAK UCUNDAN ÇIKAN ENERJİ!MUCİZE SENSİN! ÖTESİ YOK!’’

ASTROLOG & KİŞİSEL GELİŞİM DÖNÜŞÜM DANIŞMANI

SEVİNÇ TOZDUMAN

Diğer Haberler

Başa dön tuşu