KıbrısManşetYaşam

Sevinç Tozduman’dan haftalık burç yorumları

Bolluk ve bereketin kapılarını açan Boğa Yeniay’ı... Haftamızı ve burçları nasıl etkileyecek... Hadi hep birlikte öğrenelim...

Bolluk ve bereketin kapılarını açan Boğa Yeniay’ı… Haftamızı ve burçları nasıl etkileyecek… Hadi hep birlikte öğrenelim…

10&16 Mayıs 2021 haftalık burç yorumları:

Sevgili Astroloji tutkunları…. Academy  Of Eywa  ailesi olarak; ÖNCELİKLE TÜM ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM. Kİ ONLAR EN GÜZEL RENGİDİR GÖĞÜN VE YERİN YÜZÜNÜN…

Yüzünüzde gülümseme ruhunuzda saf sevgi enerjisiyle dolu bir hafta geçirmenizi diliyorum. Yeni Ay’ın Burçlar kuşağına etkilerini ve haftamızın nasıl geçeceğini hep birlikte öğrenelim…keyifle…

HAFTAYA GENEL BİR BAKIŞ:  11 Mayıs günü saat 21:59 da Boğa burcunun 21°17′ derecesinde bir yeniay meydana gelecek. Dolayısiyle maddi manevi materyale önem verir ve sahip olduklarına sıkıca bağlıdır. Değişime direnç gösterir. Huzuru, güvenlik alanı tehdit edildiğinde ise öfkesini ortaya koyar. Kadınlara yönelik çalışanlar, diplomatlar, sanatçılar, mimarlar, dekoratörler,  tasarımcılar, galericiler, mücevherciler, kumaşçılar, terziler, modacılar, güzellik merkezleri, kuaförler, parfümericiler ve finansçılarla ilişkilidir. Dolayısıyla yeniay sürecinde Boğa özellikleri ile birlikte, bu gruplara ait  gelişmeleri de daha belirgin gözlemleyebiliriz. Kısacası bolluk ve bereketin kapılarını açacak bir Yeni Ay bizleri bekliyor….

Yeni AY’ın enerjisinden olumlu fayda sağlamak adına uygulaya bileceğiniz destekleyici çalışmalar:

-meditasyon

-Dilek çalışması

-Yeni Ay Ritüeli (yeni yazımızda tarifi vereceğim )

-imgeleme çalışması

Ve de özellikle doğada vakit geçirme…..

ZODYAK 12 BURÇ İÇİN NELER SÖYLÜYOR…. 10 & 16 MAYIS HAFTALIK ASTROLOJİ RAPORU:

KOÇ BURCU: Sezgilerin artacağı bir dönem. Daha affedici, empatik ve duyarlı olacağınız bir döneme giriyorsunuz. Spritüal temalarla her zamankinden daha fazla iç içe olabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz dönemde meditasyon ruhsal gelişiminize katkıda bulunabilir. Bunun yanı sıra hayal gücünüzün ve yaratıcılığınızın yüksek olduğu bir dönem içerisindesiniz. Bilinçdışınızdaki bastırılmış korkularınızla yüzleşmek ve farkındalık kazanmak için de uygun bir dönem.

BOĞA BURCU: Önemli kararların alınacağı bu yeniayda takılıp kalınan fikirlerin geride bırakılması ön planda. Sosyal çevreden destek alınabilir. Hem iç dünyanızla hem dış dünyanızla ilgili bir şeyleri değiştirmek isteyebilirsiniz. Bu değişim sizi konfor alanınızdan çıkarırken daha bireysel olmayı talep edeceksiniz. Finansal konularda ise temkinli olmaya devam etmeniz gerek. Yeni arkadaş gruplarına, derneklere, kulüplere katılmanın tam zamanı! Arkadaşlarınızdan destek göreceğiniz bir dönem içine giriyorsunuz

İKİZLER BURCU: Geri plana atılmış, bilinçaltında kalmış konularla ilgili harekete geçilecek. Ortaklıklar ve ikili ilişkiler üzerinden yaşanacak problemler kişisel hedeflerin gözden geçirilmesine sebep olacak. Maddi konularda beklenmedik fırsatlar olabilir. Bu dönemde ortaklıklar ve yatırımlardan uzak durmanızda fayda var. Maddi konular açısından temkinli olun ve acele hareket etmeyin. Sağlığınıza da ihmal etmemelisiniz. İş hayatınızda artık iyi bir statü elde etmenin zamanı geldi. Kariyerinizde başarılı olabileceğiniz ve toplum tarafından tanınma elde edebileceğiniz bir döneme adım atıyorsunuz.

YENGEÇ BURCU:  Mesleki konularda hayata geçirilmemiş bazı hedeflerin, sosyal çevre desteği ile tekrar gündeme gelmesi söz konusu. Bu sefer daha farklı bir bakış açısı ile yaklaşma şansı olacak. Arkadaşlarla seyahat planları yapılabilir. Online olarak da olsa yeni kişilerle tanışabilir, bu kişilerden destek görebilirsiniz. Sosyal medya üzerinden de başarı elde edebilirsiniz. Sınırlarınızı genişletebileceğiniz, yüksek eğitime başlayabileceğiniz, uzak ülkelere seyahatlere çıkabileceğiniz ve değişik kültürleri tanıma şansı elde edebileceğiniz bir döneme başlıyorsunuz. Öğrenmeye ve entelektüel olmaya yatkın olacaksınız.

ASLAN BURCU: Paylaşılan kaynaklar, krediler, miraslar ve ruhsal dönüşüm açısından şanslı bir döneme adım atıyorsunuz. Bu dönem içinde güç savaşlarına karşı daha az duyarlı olacaksınız. Bu konularda daha yönlendirici taktikler uygulamanız mümkün olacak. Başkalarından maddi anlamda destek görebilirsiniz. Ruhsal anlamda gölge yanınızla yüzleşmek ve kişilik bütünlüğe giden yolda önemli adımlar atmanız muhtemeldir. Bunun yanı sıra her şeyi derinlemesine araştırma ve gözlemleme yetenekleriniz artacak.

BAŞAK BURCU: Yeni eğitimler, yurt dışı bağlantılı işler, medya alanlarıyla ilgili başlangıçlar olabilir. İletişim trafiğiniz artıyor. Ancak bu girişimleri yaparken aceleci olmamaya dikkat edin. Evlenmek veya bir ortaklık kurmak için uygun bir döneme giriyorsunuz. Ortaklıklar ve ilişkiler sayesinde kendinizi de daha iyi tanımanız mümkün olacak. Yabancı ülkelerden veya farklı kültürlerden kişiler ile tanışmanız olası gözüküyor. Bu farklı kişiler sizin dünyaya bakışınızı değiştirebilir ve perspektifinizi genişletebilirler.

TERAZİ BURCU: Giderlerini düzene koymak isterken ani bir ödeme haberi huzurunu kaçırabilir. Banka, kredi, borç, vergi, sigorta gibi konularda finansal güvenliğini ve düzenini sağlamaya çalışırken sosyal ilişkilerini kullanarak mücadele vermen gerekebilir. İnisiyatif alarak yeni adımlar atmak isteyebilirsin. Maddi konularda güvence sağlamak için daha fazla çalışılacak bir dönem olacak. İkili ilişkilerde üstlenilen sorumluluklarla ilgili de bazı yeni kararlar alınabilir. Harcamalarınıza dikkat ederek, kredi veya borç alma durumlarından kaçınmaya çalışın.

AKREP BURCU: Her türlü ikili ilişkinde uyanış yaşamana neden olacak gelişmeler olabilir. Ortağınla olan iş birliğinde finansal konular ön plana çıkabilir veya birlikte giriştiğiniz projelerde beklemediğiniz, ani olaylarla stres yaşayabilirsin. Öte yandan günlük rutinlerini ve çalışma koşullarını düzene koyabilmek adına aksiyon alabilirsin. Ayrıca sağlığına da dikkat etmelisin! Günlük düzenle ilgili mevcut alışkanlıkları değiştirmek zorunda kalınacak bir dönem olacak. Özel hayatınızda ise; sosyal hareketlilik, yeni ilişkiler veya mevcut sevgilinizle romantizm dolu dakikalar sizi bekliyor.

YAY BURCU: Kendinizi evde veya ailenizle huzurlu ve şanslı hissedeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Evde daha çok vakit geçirmek isteyebilir ve bundan keyif alabilirsiniz. Eğer kendinize ait bir eviniz yok ise, bu dönem içerisinde bir ev almanız veya mevcut evinizi yeniden dekore etmeniz olası. Hem evinizi hem de aile ilişkilerinizi iyileştirmek isteyeceksiniz. Aidiyet ve güvenlik güdüleriniz bu dönemde ön planda olacak. Uzun zamandır halledilemeyen ailevi sorunların da bu dönem içerisinde çözümlenmesi olası gözüküyor.

OĞLAK BURCU: Farklı hobilerle ilgilenmek isteyebileceğin bir dönem olabilir. Öte yandan hızlı gelişmeler ev hayatında da bazı başlangıçlar yapmana yardımcı olabilir veya kariyer hayatını yeniden düzenlemek isteyebilirsin. Aşk hayatında ya da var olan yeteneklerle ilgili yeni başlangıçlar yaşanabilir. İkili ilişkiler ve aile dengesine yeni bir düzen getirilebilir. Özellikle maddi konularda fikir ayrılıkları yaşanabilir. Hobileriniz, ailevi konular, çocuklarınız gibi konularda yeni karar ve başlangıçlar olası. Ancak finansal dengeyi de kurmak gerekiyor

KOVA BURCU: Ebeveynlerle ve evle ilgili konularda yeni kararlar alınacak bir dönem. Bu kararlarla daha güvenli hissedilecek. Yakın çevreyle olan ilişkilerde yaşanacak zorlanma, kişinin kendini daha farklı ifade etmesine zorlayabilir. Sağlık konusundaki gelişmeler göz ardı edilmemeli. Kişisel finansal kaynaklar açısından şanslı bir döneme adım atıyorsunuz. Maddi sorunların bu dönem içerisinde çözülmesi muhtemel görünüyor. Üretken olacağınız ve yaptığınız işlerden kâr elde edebileceğiniz günler sizi bekliyor.

BALIK BURCU: Artık kendinizi oldukça iyimser ve neşeli hissedeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Geçmişte olanların sizin için fazla bir önemi kalmayacak. Geleceğe umut dolu bakacaksınız. Kişisel yeteneklerinizi farkına varacaksınız. Kendinize ve kâinata olan güveniniz artacak. Kişisel hedeflerinize ulaşmak adına harekete geçmek için uygun bir dönem sizi bekliyor. Öte yandan, gelirlerini artırmak adına yeni başlangıçlar yapabilirsin. Yeni fikirlerle kişinin kendini daha farklı ifada etmesine sebep olacak kararlar alınabilir.

YENİ YAZIMIZDA BULUŞUNCAYA DEK:

SAKIN UNUTMAYIN!

‘’BAL KABAĞINI AT ARABASINA DÖNÜŞTÜREN SİHİR,SENİN PARMAK UCUNDAN ÇIKAN ENERJİ!MUCİZE SENSİN! ÖTESİ YOK!’’

ASTROLOG & KİŞİSEL GELİŞİM DÖNÜŞÜM DANIŞMANI

SEVİNÇ TOZDUMAN

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu