ManşetYaşam

Sevinç Tozduman’dan haftalık burç yorumları

Siz işitmeye niyet edin, işte o zaman gökyüzünün yıldızlar vasıtası ile sizinle konuştuğunu duyacaksınız. Hadi gökyüzünün dilini hep birlikte öğrenelim...

Sevgili Astroloji tutkunları…. ACADEMY OF EYWA  ailesi olarak, tarafsız ve anında haberciliğin öncülerinden olan GIYNIK  GAZETESİ okuyucuları ile buluşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Hepinizi sevginin şifalayıcı enerjisiyle kucaklar, ilerleyen günlerde siz değerli okurlarımıza danışmanlık hizmeti vermek adına sizden gelenler köşesine yer vereceğimizin müjdesini vermek isterim. Yaşam yolculuğunuza yıldızlar vasıtası ile ışık tutmak dileğimle… siz işitmeye niyet edin, işte o zaman gökyüzünün yıldızlar vasıtası ile sizinle konuştuğunu duyacaksınız. Hadi gökyüzünün dilini hep birlikte öğrenelim…

15 & 21 MART  2021HAFTALIK BURÇ YORUMLARI:

HAFTAYA GENEL BAKIŞ:

Gökyüzü güzel bir hafta başlangıcının müjdesini veriyor. 15&21 mart haftası üzerimizdeki tortu, kir, yükler ve bizleri dibe çeken tüm düşük titreşimli enerjileri bahar temizliği yaparmışçasına gönderiyoruz hayatımızdan.

Bu başlangıçla birlikte bireysel ilişkilerimizin yansıra, ikili ilişkiler, aşk hayatımız, iletişim ve sosyalleşme alanında güzel ve yapıcı bir dönemin kapısından girmiş bulunmaktayız.

İptal etmek veya ertelemek zorunda kaldığımız iş ve projelerimizle ilgili, kariyer hayatımızı olumlu yönde etkileyecek zamanın da geldiğini bildirmek isterim. Hamle yapmak, yeniden başlamak için en uygun dönem diyebiliriz. Kurumsal konularda, ilgili merci ve kişilerden yasal olan tüm konularda, kurallara uymak kaidesiyle destek ve yardımların etkili olduğu  güzel açılar mevcut.

Haftamızın şahitlik edeceği bir diğer gökyüzü olayı ise hafta sonunda gerçekleşecek Güneş Burcu değişimi… sezgisel ve aşırı duygusal  Balıktan, ne istediğini Bilen, kararlı ve kariyeri temsil eden Koç Burcuna giriş yapıyoruz. Geçişin etkisi ile, bu hafta dikkatli olmamız gereken ‘duygu ve mantığımız’ arasındaki sıkışmışlık hissi! Konu her ne olursa olsun, kararlarımızı verirken net olmak zorundayız, kısacası bu hafta acabalara yer yok, vesvese ve tasaya yer yok. Sıkışmışlık duygusu ruhunuzu sarmış ve kafa karışıklığı yaşıyorsanız lütfen sakin kalıp kendinizi dinlemeden, gerçekten ne istediğinize emin olmadan kararlar vermeyin. Net olduğunuz fikirlerinizde  ise yürümeyin, koşun…

Sağlık alanında; uzun bir süredir mücadele verdiğimiz Covid-19 yine gündemimizi meşgul etmeye devam edecek. Özellikle dikkat çekmek istediğim nokta şu: onu güçlendiren ve halen yaşamlarımız için birçok tehdit oluşturmasına sebep olan biz insanların DUYARSIZLIĞI. LÜTFEN HİJYEN VE SOSYAL MESAJE KURALLARINA UYALIM! MASKEMİZİ TAKIP,ELLERİMİZİ BOLCA YIKAYIP KÜLTÜR MİRASIMIZ OLAN KOLONYALARIMIZLA KENDİMİZİ DEZENFEKTE EDELİM. SOSYAL AANIMIZ EVİMİZ,ALDIĞIMIZ NEFES BİZİM OLSUN!

BURÇLAR KUŞAĞINI NELER BEKLİYOR:

KOÇ  BURCU:

Kariyerinizde sıçramalar dönemi başlıyor. Mesleğiniz ve maddi gücünüz konularındaki blokajların ortadan kalkacağı, uzun süredir sürüncemede kalan para akışınızın nakde dönüşeceği bir hafta sizi bekliyor.

BOĞA  BURCU:

Uzun süren inziva döneminizi tamamladınız! Şimdi yeniden yolculuk zamanı, sosyalleşmek veya kendi sınırlarımızı belirleyeceğiniz çevrenizi oluşturmanın zamanı geldi. Keyifli sohbetler ve yeni oluşumlar sizi bekliyor.

İKİZLER  BURCU:

Krizlerin ve travmaların geride kalacağı, yep yeni hatta ve hatta hayal bile edemeyeceğiniz güzellikte fırsatlar var önünüzde. Üzerinizdeki tüm baskılardan kurtulup özgürce ilerleyeceğiniz bir döneme girdiniz.

 YENGEÇ BURCU:  

Yurt dışı bağlantılı veya aranızda mesafe bulunan, olay ve kişiler le  iletişim alanında olumlu bir sürece girişiniz söz konusu. Hassas kalp yapınızın  size ödülünü vereceği sürprizli bir hafta…

ASLAN BURCU:

Emek etmeden, hediye misali mal ve mülk konularında müthiş bir bolluk yaşamınıza giriş yapıyor. Yasal işlemlerin yoğunlukta olacağı, keyifli imzaların atılacağı bereketli bir hafta sizi bekliyor.

BAŞAK  BURCU:

İkili ilişkilerinizin güçleneceği, geleceğinizi inşa etmek adına güzel gelişmelerin ve fırsatların kapınızı çalacağı bir dönemdesiniz. Maddi ve manevi zenginlik sizinle bu süreçte dikkatli olmanız gereken nokta kıskançlığa maruz kalmamak.

TERAZİ BURCU:

Sosyal sorumluluk projeleri, yardım ve dayanışma alanlarında dolu dolu paylaşımla geçecek bir hafta var önünüzde. Zamanınızın size yetmediğinden şikayet edeceğiniz keyifli yorgunluklarınız olacak.

AKREP BURCU:

Uzun zamandır kendinize hatta yüreğinize koyduğunuz ambargoların size rağmen ortadan kalkacağı ve duygularınızın  sizi yöneteceği sevgi merkezli bir hafta var önünüzde. Aşk tüm yaralarınızı şifalıyor.

YAY BURCU:

Mal  ve mülk konularında gelişmeler dönemi başlıyor. Yaşamınızı garanti altında ve güvencede hissetmenizi sağlayacak maddi güç sahip olacaksınız. Bu gelişme iptal ettiğiniz birçok projeyi hayata geçirmenizi sağlayacak.

OĞLAK BURCU:

Bağımsız bir birey olduğunuzu hatırlamanızı sağlayacak yapıcı enerjiler yaşam alanınıza giriş yapıyor. Hobi olarak ilgilendiğiniz özellikle biyografi, tarihçe konuları içeren projelere imza atabilirsiniz.

KOVA  BURCU:

Netliklerle dolu bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Olumlu geri dönüşler alacağınız bir dönem.bunun yanı sıra kendinizi dengelemek adına meditasyon,yoga veya nefes egsersizi gibi çalışmalarazaman ayırmanızı tavsiye ediyorum.

BALIK  BURCU:

Yeniden inşa olacağınız, pozitif enerjinizin zirve yapacağı, girişimci ruhunuzun hayata geçeceği bir hafta var önünüzde. Hareket ve başarı zamanı. Sosyal çevrenizin desteği ayrıca duygulandıracak sizi.

YENİ YAZIMIZDA BULUŞUNCAYA DEK:

SAKIN UNUTMAYIN!

‘’BAL KABAĞINI AT ARABASINA DÖNÜŞTÜREN SİHİR,SENİN PARMAK UCUNDAN ÇIKAN ENERJİ!MUCİZE SENSİN! ÖTESİ YOK!’’

ASTROLOG & KİŞİSEL GELİŞİM DÖNÜŞÜM DANIŞMANI

SEVİNÇ TOZDUMAN

Diğer Haberler

Başa dön tuşu