Magazin

Şeyma Subaşı’nın sevgilisi uçak kapattı

Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile evleneceğini açıklayan Şeyma Subaşı, kızı Melisa ve sevgilisiyle birlikte Bali'de denizin ve güneşin keyfini çıkardı.

Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile evleneceğini açıklayan Şeyma Subaşı, kızı Melisa ve sevgilisiyle birlikte Bali’de denizin ve güneşin keyfini çıkardı. Çift ülkeden ayrılmak için özel jet bulamayınca Alsaloussi, uçak kapattı.Alsaloussi’nin bu jestini takipçileriyle paylaşan Subaşı, “Özel jet bulamayınca tüm uçağı bizim için rezerve etti” ifadelerini kullandı.

SEVGİLİSİNİ AİLESİYLE TANIŞTIRMIŞTI

Öte yandan uzun süredir yurt dışında sevgilisinin yanında olan Subaşı, geçtiğimiz haftalarda Mohammed Alsaloussi ile Türkiye’ye gelmişti. Mısırlı erkek arkadaşını ailesiyle tanıştıran Subaşı, sürpriz açıklamalarda bulunmuştu.

Subaşı, sevgilisi ile ailesini buluşturduğu akşam hakkında, “İsteme gibi olmadı tabii ki. İstanbul’a geldiğimiz için tanıştırmak istedim. Çok samimi bir ortam oldu. Benim annem ve babam İngilizce bilmezler ama bir şekilde anlaştılar. Çok tatlı, çok masum, çok güzel bir ortam oldu” demişti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu