GenelManşetTürkiye

Sezen Aksu, depremzedelere moral vermek için Hatay’a gitti!

Türk pop müziğinin usta ismi Sezen Aksu, şubat ayında Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından en çok yara alan illerden biri olan Hatay'a gitti. Deprem sonrası bölgeye ve depremzedelere yaptığı yardımlarla dikkat çeken Minik Serçe, Hatay'daki depremzedelerle bir araya geldi.

6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ilimizde ağır yıkımlara neden olan depremler 50 nine yakın vatandaşımızın ölümüne on binlerce insanın da evsiz kalmasına neden oldu.  Deprem felaketinin ardından çok sayıda yardım kampanyaları düzenlendi ve milyarlarca lira yardım toplandı. Birçok ünlü ismin de yardımda bulunduğu depremzedelere “Minik Serçe” lakabıyla bilinen Sezen Aksu da destek verdi. Ünlü sanatçı önceki gün ise depremzedelere moral için Hatay’a gitti.

MORAL VERMEK İÇİN GİTTİ

Depremzedelere büyük desteklerde bulunduğu ve yardım gönderdiği bilinen usta sanatçı Sezen Aksu, uzun süredir ortalarda görünmüyordu. Ünlü sanatçı Sezen Aksu, depremin en ağır vurduğu yerlerden Hatay’ı ziyaret etti. Depremzedelere moral veren Minik Serçe, Hassa ilçesi Aktepe Mahallesi’nde de yardım ekipleriyle bir araya gelerek vatandaşlarla sohbet etti. Aksu, deprem bölgesinde çalışan görevlilerle de çay içerek uzun sohbetler etti. Aksu’yu karşısında gören vatandaşlar mutluluklarını dile getirdi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu