KıbrısManşetToplum

Sıla Usar İncirli CTP’nin Lefkoşa Belediyesi Başkan aday adayı

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Lefkoşa Belediyesi'ni yeninden almak için güçlü bir aday çıkarmak için yaptığı çalışmalar neticesini verdi

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Lefkoşa Belediyesi’ni yeninden almak için güçlü bir aday çıkarmak için yaptığı çalışmalar neticesini verdi.

CTP’nin Lefkoşa Belediyesi Başkan adayı adayı Sıla Usar İncirli oldu. Tüm çevreler, İncirli’nin aday olması durumunda CTP’nin Lefkoşa Belediyesi’ni kazanacağı yönünde görüş birliğine vardı.

CTP yerel seçimlerde yakalayacağı başarı ile önce erken genel seçimlerde ardından da Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde zaferle ayrılma hedefi ortaya koydu.

İncirli: Partim bu önemli görevi verdi, ben de kabul ettim  Dr. Sıla Usar İncirli, partisinin kendisine bu önemli görev verdiğini, kendisinin de kabul ettiğini söyledi. CTP’nin Lefkoşa Belediyesi’ni alması gerektiğini ve CTP’nin kaliteli belediyecilik anlayışıyla Lefkoşalıların buluşması gerektiğini ifade eden İncirli, bu nedenle de Lefkoşa Belediyesi aday adaylığını kabul ettiğini kaydetti.

İncirli, CTP’nin yerel seçimlerde göstereceği başarıyla önce genel seçimler ardından Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde zaferle ayrılacağını dile getirdi.

Kaynak: NORTH CYPRUS UK

Diğer Haberler

Başa dön tuşu