GenelKıbrısManşetSiyaset

Şimdi ben sana ne deyim

Seni biz seçmedik, kimse seçmedi. Mensubu olduğun anlayışı temsil eden partin bile seni istemedi ve mahallene gönderdi. yani sen gücünü halktan almıyorsun, tabiatıyla oturduğun makamın meşruiyeti halkın rızasına dayanmıyor. Açıkçası bu ülke için ha varsın, ha yoksun

Seni biz seçmedik, kimse seçmedi. Mensubu olduğun anlayışı temsil eden partin bile seni istemedi ve mahallene gönderdi. yani sen gücünü halktan almıyorsun, tabiatıyla oturduğun makamın meşruiyeti halkın rızasına dayanmıyor. Açıkçası bu ülke için ha varsın, ha yoksun..

Hani diyorsun ya yok hükmündesiniz diye, bizim için de sen öylesin.

Yok hükmündesin.

Bu halkı da temsil etmiyorsun.

Zaten az biraz onurun olsa seçilmeden gidip o makama oturmazdın.

Zira zatıalinizin temsil ettiğin kimse yok o koltukta. Bu nedenle Gambiya’nın Milli Gününü kutlar ama evlatlarımız için başsağlığı mesajını aynı kanaldan paylaşmazsınız. Lakin Tahsin Bey’in işi de zor. İllaki kendisini gökten zembille o makama indirenlere yaranmak zorunda..

Hoş Tahsin Bey bunu abartarak yapmayı seviyor ya. Kısacası Tahsin Bey bu ülke insanının değil, onların temsilcisi, bu nedenle Tahsin Bey’in bu hallerini garipsemiyorum, Tahsin Bey’in insani maksat içeren yardımları reddetmesine de şaşırmıyorum, kendisi gibi düşünmeyenleri ülkeden kovma hadsizliği göstermesine de şaşırmıyorum.. Velhasıl Tahsin Bey bildiğimiz gibi… İnsani duygularını ideolojik saplantılarının gerisine almış. Ve fakat burada esas olan Tahsin Bey ve onun gibilerin hiçbir zaman anlamayacağı bizi biz yapan değerlerimize, kültürümüze, tarihimize, özgürlüklerimize sonuna kadar sahip çıkmaya kararlı bir şekilde devam edeceğiz.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu