GenelKıbrısManşetToplum

Sır dolu patlama… Sorular hala cevapsız!

Mağusa’da 24 Temmuz tarihinde 13 katlı bir apartmanın dairesinde meydana gelen sır dolu patlama ile ilgili henüz açıklama yok.

Mağusa’da 24 Temmuz tarihinde 13 katlı bir apartmanın dairesinde meydana gelen sır dolu patlama ile ilgili henüz açıklama yok.

DEVRİM DEMİR

Gazimağusa’da büyük korkuya neden olan 1 kişinin hayatını kaybettiği, maddi hasara yol açan patlamanın sırrı henüz çözülmedi. 24 Temmuz tarihinde 13 katlı bir apartmanın sekizinci katındaki dairede meydana gelen patlamada 33 yaşındaki 1 kişi feci şekilde hayatını kaybetmişti.
Polis, patlamanın ardından ‘gaz patlaması’ açıklaması yaparak konuya ilişkin soruşturmanın devam ettiği duyurmuştu.
GIYNIK GAZETESİNE ulaşan bazı apartman sakinleri apartmanda gaz sisteminin olmadığını, patlama sonrası polisin dairede 10 kiloluk tüp gazı emare olarak aldığını belirtti.

SORULAR CEVAPLANMAYI BEKLİYOR…
Bir kişinin feci şekilde hayatını kaybettiği patlama sonrası ilgili dairede polisi tarafından yapılan incelemelerde, mutfak ve banyo sisteminin tamamen elektrikli olduğu ifade edilirken, tüp gazın ne amaçla dairede olduğu henüz bilinmiyor. Hem apartman sakinleri hem de bölge halkı polisin yapacağı açıklamayı bekliyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu