KıbrısManşet

“Sırf ‘makam’ uğruna başkalarına çirkef atanlara sesleniyorum”

Ender Denktaş Vangöl, pandemi sürecinde birlik beraberlik olması gerekirken Denktaş ailesine saldırınları görüp üzüldüğünü kaydetti.

Gıynık Gazetesi – Sosyal Medya

Ender Denktaş Vangöl Sosyal Medyadan İsyan Etti Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş’ın kızı Ender Denktaş sosyal medyadan ateş püskürdü Ender Denktaş Vangöl, sosyal medyadan kurucu cumhurbaşkanına ve kardeşi Serdar Denktaş’a yapılan ağır ithamları eleştirdi.
Pandemi sürecinde birlik beraberlik olması gerekirken Denktaş ailesine saldırınları görüp üzüldüğünü kaydeden Ender Denktaş çirkin ithamlarda bulunan kişilere “Allaha havalesiniz” dedi.
Ender Denktaş Vangöl’ün paylaşımı şu şekilde:
“Özellikle twitter de Sahte Hesaplarla BABAMIZIN adını ve resimlerini profil resmi yaparak, O yetmedi, TMT ve KKTC adlarını kullanarak ,sırf “makam” uğruna başkalarına çirkef atmayı kendilerine hak görenlere sesleniyorum .Yetmedi mi sahte iftiralarınız…!!! Nasıl bir kin, nasıl bir nefret içindesiniz ki, işiniz gücünüz makam uğruna çirkef atmak olsun. İlk BABAMIZIN adını RAİF’e karşı kullandınız, şimdi ise SERDAR ‘a karşı… Partililerinizi bilinçli olarak yıllardan beri KANDIRDIĞINIZI Gün ola onlar da ANLAR. Ancak iş işten geçmeden umarım. Kendinize gelin. Yalancılık da bir nevi HIRSIZLIKTIR. Başkalarının Doğruyu öğrenme Hakkını sırf makam uğruna “çirkef atarak” engellemeniz ve kendinizi sütten çıkmış ak kaşık gibi göstererek, yetmedi bir de üstüne Hainlik basarak buna devam etmeniz İNSANLIĞA yakışmaz. Bunun, ne size ne de toplumumuza zerre kadar faydası yok hatta zararı var. Eğer ki BİZ birçok şeyi söylemiyorsak aldığımız terbiyedendir. Çünkü Birilerinin üstüne basarak “mevki” sahibi olunamayacağını biz Babamızdan öğrendik. Bunu özellikle de bu dönemde sizlerin de görmüş olmanız lazım. Eğer ki bir oğul olarak kendi Babasının soyadını değil sadece kendi adını kullanarak Aday olmuşsa bir zahmet O Adamın adını sizlerde bu şekilde kullanamazsınız. Makam makam diyerek başkalarını kandırarak kendi kişiliğinizden vazgeçip makama kavuşanlar işte böyle pandeminin göbeğine düşer ve ne yapacağını şaşırır. Çünkü bazı şeyleri kul bilmezse Allah bilir. Memleket yangın yeri ama sizin ilgi alanınız bambaşka. Toplumun değil kendi çıkarlarınız için “makam ”uğruna attığınız her çirkef gün gelir size bulaşır. Söylemiş olayım. Her şey bitti bir “Hainlik “ kalmıştı demediğiniz, onu da dediniz ya, Allaha havalesiniz “

Diğer Haberler

Başa dön tuşu