KıbrısManşet

Size göre siyaset bu küçük oyunlardan mı ibaret?

Erhürman, ülkenin şu an sadece hükümeti bozma/kurma konusuyla meşgul edildiğini ifade etti.

Gıynık Gazetesi – Sosyal Medya

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, koronavirüs pandemisi yüzünden ülkenin oldukça zorlu bir dönemden geçtiğini ama şu an sadece hükümeti bozma/kurma konusunun gündemi meşgul ettiğini ifade etti.

Ortakların birbirine güvenerek hareket etmesinin artık hayalden ibaret olduğunu vurgulayan Erhürman’ın paylaşımı şöyle;:

“Ülkede yaşayan her insanın sorunlarla, endişelerle karşı karşıya olduğu bir dönem. Ve günlerdir ülke, hükumet bozma/kurma “gündemi”yle meşgul ediliyor. Bunca şey söylendi, yaşandı. Bu saatten sonra bozulmasa da artık iki ortağın herhangi bir konuda birbirine güvenerek bir şey yapabilmesini beklemek ham hayal. Yeni hükumet kurulursa tamamen seçim hesapları içinde kaybolacağı açık.
Euro 8’i geçti. Sterlin 9’a geliyor. İşsiz kalan yüzlerce insanımız var. Her gün birkaç esnaf daha kepenk indiriyor. Herkes sağlıkla ilgili endişeler taşıyor. Ve haftalardır gündem hükumet. Sorumluluk, ciddiyet bu kadar. Bu memleketin bu halkın gailesini çekiyor musunuz yoksa size göre siyaset bu küçük oyunlardan mı ibaret? Aslında bütün mesele bu!”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu