EkonomiKıbrısManşetSürmanşetYaşam

Sizin hikayeniz şimdi başlıyor!

 “Doğa ile Dost, Doğa ile Bütün” villa projesi Casa Oliva, Özyalçın Construction Ltd.e ait yenilikçi ve ergonomik mimarisi ile dikkat çekiyor

GIYNIK PROPERTY ÖZEL

“Doğa ile Dost, Doğa ile Bütün” villa projesi Casa Oliva, Özyalçın Construction Ltd.e ait yenilikçi ve ergonomik mimarisi ile dikkat çekiyor. Doğallığıyla büyüleyen, huzurlu atmosferi, modern ve minimal iç ve dış tasarımı, özenle hazırlanmış bahçe ve peyzaj mimarisiyle gören herkesi kendisine hayran bırakan ve 26 Nisan tarihinde açılan, Showhouse’u ile birlikte satışa sunulan Casa Oliva ilk günden yoğun ilgiyle karşılandı.

YATIRIM İÇİN CAZİP FIRSAT

Özyalçın Construction Ltd.in hayata geçirdiği her projede olduğu gibi Casa Oliva’da da lokasyonun erişim kolaylığı, Zeytinlik bölgesinin yaşam için tercih sebebi olması ve projenin Türk malı oluşu, projeye mevcut standartların ötesinde bir değer kattı. Yatırım geri dönüşünün geçirdiğimiz zor zamanlarda bile cazip olmasının yanı sıra, uzun vadeli ödeme kolaylıkları gibi çok konuşulan nitelikler projenin cazibesini artıyor.

RANDEVULU ZİYARET İMKANI

28 yıllık tecrübe ile inşa edilen, güvenli ve keyifli bir yaşam sunan Casa Oliva projesinin showhouse’unu ziyaret etmek isteyenlerin, Covid -19 önlemleri kapsamında; 0548 850 29 00 numaralı telefondan Özyalçın Construction Ltd. satış departmanına ulaşıp randevu almaları gerektiği de belirtildi.




Diğer Haberler

Başa dön tuşu