KıbrısManşetSürmanşet

‘Soğuk savaş taktikleri’ devam ediyor!

Her seçimde ortaya çıkan ve ülkemizin hoşgörü kültürüne yakışmayan çirkinlikler yeniden hortladı

GIYNIK ÖZEL

Her seçimde ortaya çıkan ve ülkemizin hoşgörü kültürüne yakışmayan çirkinlikler yeniden hortladı.

Çeşitli bölgelerde, farklı adayların afişleri saldırıya uğradı.  Ülkenin çeşitli yerlerinde adaylara ait reklam panoları yırtıldı, boyandı ve zarar gördü.

Özellikle, CTP Cumhurbaşkanı adayı Tufan Erhürman’ın, UBP Cumhurbaşkanı adayı Ersin Tatar’ın afişlerinin yırtıldığı ve Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Mustafa Akıncı’nın afişlerinin boyandığı gözlemlendi.

GARDİYANOĞLU: SEÇİMLER BİTER DOSTLUKLAR BAKİ KALIR

Konuyla ilgili sosyal medyada açıklamalarda bulunan Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa İlçe Başkanı Sadık Gardiyanoğlu, “Seçimler biter dostluklar baki kalır. Tek arzum ve isteğim bölünmeden tüm kesimlerin tek gailesi memleket olması dileği ile bu çirkin saldırıların tekrar olmaması” mesajını verirken, “Pankartımızın Erhürman gönüllüleri tarafından yırtılmadığını biliyoruz” yorumunda bulundu.

SENCER: KLİBİNİZ İŞE YARADI

Akıncı Gönüllüleri’nden, Girne Belediye Meclis Üyesi Ziya Egemen Sencer, Cumhurbaşkanı adayı Mustafa Akıncı’nın afişlerinin boyanmasına tepki göstererek, “Terbiyesizlik ve saygısızlık böyle bir şey. Sprey boyalarla duvarlara yazı yazılmasını teşvik ettiğiniz klip işe yaradı. Eminim Cem Karaca’nın kemikleri sızlıyor böyle bir klipte şarkısı kullanıldığı için” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu