KıbrısManşet

Sol Gençlik: Federal Kıbrıs’a ulaşana dek mücadeleye devam edeceğiz

Başbakanlık önünde bir haftadır eylem yapan gençlere destek olan Sol Gençlik, "Aydınlık yarınlar için bir hafta önce direniş başlatan genç arkadaşlarımızın mücadelesini Sol Gençlik olarak selamlarız" ifadelerine yer verdi.

Başbakanlık önünde bir haftadır eylem yapan gençlere destek olan Sol Gençlik, “Aydınlık yarınlar için bir hafta önce direniş başlatan genç arkadaşlarımızın mücadelesini Sol Gençlik olarak selamlarız” ifadelerine yer verdi.

Dün Başbakanlık önünde taleplerini açıklayan Direniş Komitesi, “Yarını kurtarmak için bugün direnmek, bugün çalışmak lazım! Bugün mücadele etmek ve bugünü yaşamak lazım! Öncelikle tüm toplumun bilmesini isteriz ki; bu direniş bir süreçtir…” ifadelerine yer vermişti.

Sol Gençlik yaptığı yazılı açıklamasında, “Direnişçi arkadaşlarımızın basın bildirisinde belirttikleri taleplerin yerine getirilerek toplumun refahı gözetilecek şekilde acil düzenlemelere gidilmesi gerektiğinin altını vurgular, partizanca atamaların, statüko ve sermaye refahını gözeten zihniyetlerin ve yıllardır Kıbrıs’ın kuzeyinde çözümsüzlüğün getirdikleriyle geleceği her geçen gün elinden kayıp giden biz gençler olarak yaşanılabilir bir ülke ve Birleşik Federal Kıbrıs’a ulaşana dek mücadeleye devam edeceğimizi belirtiriz. Kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber ya hiç birimiz!”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu