KıbrısManşetSporToplum

Soluk soluğa Kantara’ya tırmandılar

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu'nun organize ettiği 2023 Basel Holding Kuzey Kıbrıs Tırmanma Şampiyonası üçüncü yarışı geçtiğimiz pazar Kaplıca - Kantara  yolunda gerçekleşti

 

 TIRMANMADA 3. YARIŞ YAPILDI:
Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu’nun organize ettiği 2023 Basel Holding Kuzey Kıbrıs Tırmanma Şampiyonası üçüncü yarışı geçtiğimiz pazar Kaplıca – Kantara  yolunda gerçekleşti. Saat 12.00 da start alan yarışta 19 ekip start alırken, deneme ve 1. tur kuru zeminde 2. tur ise yağmurlu havada geçildi. Oldukça Çekişmeli geçen yarışı sadece 0.3 salise farkla Loucas Christoforou kazanırken, Deniz Denner -Ömer Topçu ikilisi yarışı ikinci tamamlarken Methoidis-Grygoris Grygory ikilisi ise üçüncü oldu.

 

SINIFLARDA ÇEKİŞME YAŞANDI:
Oldukça yakın zamanların yapıldığı yarışta E2 kategorisini Deniz Denner-Ömer topçu birinci, Methoidis-Grygoris Grygory ikinci ve Salih-İbrahim Çelikkaya üçüncü olarak tamamladılar. E4 kategorisinde Ahmet-Hakan Bağrıaçık birinci, Ahmet – Çilem Öksüzoğluları ikinci ve Can Yılmaz üçüncü oldu. E3 kategorisinde Kemal Topçuoğlu birinci gelirken, Avramis Avraam ikinciliği, Behiç Topçu-Ahmet Demiray üçüncülüğü elde etti. S2 kategorisinde Halil Mulla-Mehmet Çağla birinci, Selen Bilgimer-Ali Burhan Sevil ikinci oldular. E1 kategorisinde ise Loucas birinci olurken babası Andreas Christoforou da ikinciliği aldı. Kadınlar da ise günün birinciler Huri Bağrıaçık-Çilem Öksüzoğluları olurken ikinci ilk kez pilot koltuğunda start alan Emine Keremoğlu oldu.

 

ÖDÜLLER KANTARA’DA VERİLDİ:
Basel Holding ana sponsorluğunda gerçekleşen, Avenue Dereboyu, Eurol, Near East Bank, Limon, Gopro, Genpower, Aveon Sigorta, Polaris ve Rinata Parts katkıları ile yapılan yarışın tamamlanmasının ardından ödüller Kantara Restoran önünde takdim edildi.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu