GenelKıbrısManşetSiyaset

Solyalı: İnsanlar eve ekmek götürme derdinde

CTP Parti Meclisi Üyesi Avukat Ürün Solyalı, Türkiye Cumhuriyeti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı arasında ‘Cumhurbaşkanlığı Sarayı’ yapılmasına dair imzalanacak olan protokolün resmî gazetede yayımlanmasının ardından sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Gıynık Sosyal Medya

CTP Parti Meclisi Üyesi Avukat Ürün Solyalı, Türkiye Cumhuriyeti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı arasında ‘Cumhurbaşkanlığı Sarayı’ yapılmasına dair imzalanacak olan protokolün resmî gazetede yayımlanmasının ardından sosyal medya hesabından tepki gösterdi. 

Avukat Ürün Solyalı, insanların eve ekmek götürme derdinde olduğunu, borç yüzünden ezildiğini, zamların vatandaşların boğazını sıktığını, sağlık, eğitim, çalışma yaşamı ve küçük-orta işletmelerin can çekiştiğini belirtirken, “Hala daha saray heyecanı… Padişah olsanız ne yazar?” dedi. 

CTP Parti Meclisi Üyesi Avukat Solyalı’nın paylaşımı şu şekilde: 

“İnsanlar eve ekmek götürme derdinde iken, borç yüzünden ezilirken, zamlar boğazları sıkmışken, sağlık, eğitim, çalışma yaşamı ve küçük-orta işletmeler can çekişirken hala daha saray heycanı…  

Bir yazı görseli olabilir

Padişah olsanız ne yazar?” 

(L.G.)

Diğer Haberler

Başa dön tuşu