KıbrısManşet

Son Dakika! Vadili’de hareketli saatler

Sağlık Bakanlığı'na bağlı temaslı takip ekipi, Vadili'deki köyündeki vakanın temaslılarını bölgede tespit ederek, toplamaya başladı.

Bugün açıklanan yerel vakalardan birisi Vadili köyündeki bir market sahibi olduğu öne sürüldü.

Sağlık Bakanlığı’na bağlı temaslı takip ekipi, Vadili’deki köyündeki vakanın temaslılarını bölgede tespit ederek, toplamaya başladı.

GIYNIK’a ulaşan bölge sakinleri Vadili köyünde sürekli ambulans hareketliliği olduğunu belirterek, ciddi tedirginlik yaşandığını aktardı.

Vadili- Akdoğan bölgesinde çok sayıda temaslı ambulanslarla karantina otellerine taşınıyor. Vadili köyünde ciddi bir hareketlilik yaşanırken, yeni pozitif vaka sayısının artmasından ötürü tedirginlik hakim.

Öte yandan, dün pozitif olarak tedavi altına alınan Güzelyurt Belediyesi çalışanının eşi ve iki çocuğu da PCR testleri pozitif çıkması üzerine hasteneye getirildi ve tedavilerine başlandı.

Dün akşam ise, adada uzun süredir görev yapan rütbeli bir asker ile Girne’de faaliyet gösteren Bogato isimli barda çalışan bir personel pozitif olarak tespit edilmiş ve tedavilerine başlanmıştı.

Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı resmî rakamlara ek olarak gelişen yeni pozitif vakalarla ilgili yeni açıklamanın yarın yapılması bekleniyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu