ÇevreKıbrısManşet

Son Dakika! Yangına yoldaki sürücüler de müdahale ediyor

GIYNIK'ın güvenilir kaynaklardan edindiği bilgilere göre, yangın Girne Boğazı'nda Pine Bay restoranın arka kısmında çıktığı aktarıldı.

Girne-Lefkoşa Boğaz Yolu’nun Girne istikameti yönünde St. Hilarion kavşağı yakınlarında bugün saat 10:30 sıralarında çıkan yangına vatandaşlar araçlarını durdurarak müdahale ediyor.

YANGIN BÖLGEDEKİ EVLERDEN BİRİNE SIÇRADI!

GIYNIK’ın güvenilir kaynaklardan edindiği bilgilere göre, yangın Girne Boğazı’nda Pine Bay restoranın arka kısmında çıktığı ve yangının o civarda bulunan evlerden birine sıçradığı aktarıldı.

Çıkan yangına İtfaiye ekipleri ve Orman Dairesi ekiplerince müdahale edildiği kaydedildi.

Öte yandan, yangını fark eden duyarlı vatandaşların araçlarından inerek, yanan noktaya su taşıdıkları bilgisine ulaşıldı.

Bu nedenle Girne – Lefkoşa anayolu üzerinde Lefkoşa istikametinde ciddi bir trafik sıkışıklığı yaşandığı ifade edilerek, yangına müdahalenin ise hala sürdüğü belirtiliyor.

Polis Basın Subaylığı tarafından yapılan açıklama şu şekildedir:

“Bugün saat 10.30 sıralarında, Lefkoşa – Girne Anayolunun Agırdağ’a giden yolun paralel yolun batı kısmındaki ormanlık alanda yangın meydana geldi. Yangına İtfaiye ekipleri, çevre halkı ve Dikmen Belediyesine ait su tankerleri ile müdahale ediliyor.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu