KıbrısManşet

Son kayıt tarihi 3 Nisan; etkinlik 100 kişi ile sınırlıdır

Lefkoşa Türk Belediyesi ülkede bir ilke daha imza atarak Başkan Mehmet Harmancı ile gençlerin buluşmasını Metaverse’de gerçekleştiriyor.

Lefkoşa Türk Belediyesi ülkede bir ilke daha imza atarak Başkan Mehmet Harmancı ile gençlerin buluşmasını Metaverse’de gerçekleştiriyor. ‘Lefkoşa’da Gençlerin Yeri ve Sözü’ var ilkesi ile hareket eden ve bu ilkeyi yönetim uygulamalarında hayata geçiren LTB, düzenleyeceği etkinlik ile gençlere Metaverse deneyimi yaşatacak.
15-30 yaş arasındaki gençler, günümüzün en çok konuşulan teknoloji gelişimi Metaverse’i bu etkinlikte dijital ve gerçekliği artırılmış sanal evrende kendi avatarlarını oluşturarak deneyimleyecek, fuaye alanında dolaşabilecek, diğer katılımcı arkadaşları ile sohbet edebilecek.
Başkanı Mehmet Harmancı’nın gençlerle sohbet edip dijitalleşmeye ilişkin fikirlerini alacağı ve soruları cevaplayacağı buluşma Doğu Akdeniz Üniversitesi öğretim üyesi, sosyal medya uzmanı ve ülkemizde ilk gerçekleştirilen “Sosyal Medya Haftası” organizasyon sorumlusu Yrd. Doç. Dr. Raziye Nevzat moderatörlüğünde yapılacak.
İlklere ve yeniliklere imza atan Lefkoşa Türk Belediyesi tarafından yaratılan bu eşsiz deneyimi yaşamak için 15-30 yaş arası gençler https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfUQr8Ai1J…/viewform… linkinden kayıt yapabilirler. Son kayıt tarihi 3 Nisan Pazar. Online etkileşim kapsamının yeniden tanımlandığı bu benzersiz etkinlik 100 kişi ile sınırlıdır.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu