KıbrısManşetPolisiye – AdliToplum

Son Sefer Operasyonu’nda yakalanan zanlılar mahkemede

Girne’de gerçekleştirilen Son Sefer Operasyonu kapsamında 10 gram ağırlığında kokain türü ile Toplam 9,5 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu ele geçirildi. Tutuklanan Sefer ÜÇÜNCÜ (E-39) Azat Barış BAYHAN (E-34), Mehmet AYDOĞAR (E-34) Sinan AYYILDIZ dün yeniden mahkemeye çıkarıldı

Girne’de gerçekleştirilen Son Sefer Operasyonu kapsamında 10 gram ağırlığında kokain türü ile Toplam 9,5 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu ele geçirildi. Tutuklanan Sefer ÜÇÜNCÜ (E-39) Azat Barış BAYHAN (E-34), Mehmet AYDOĞAR (E-34) Sinan AYYILDIZ dün yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Narkotik şubede görevli polis memuru Mustafa Yanaroğlu, 11.10.2022 tarihinde, saat 21.30 sıralarında, Girne’de, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü Ekipleri tarafından gerçekleştirilen Son Sefer Operasyonu kapsamında, zanlıların üzerlerinde, ikametgahlarında ve kullanımlarındaki araçta yapılan aramada; yaklaşık 10 gram ağırlığında kokain türü ile toplam9,5 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve içerisinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan öğütücü bulunarak emare olarak alındığını söyledi. Polis, gözaltına alınan zanlılar hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlandığını, Mehmet AYDOĞAR (E-34) Sinan AYYILDIZ’ın ülkede kaçak kaldığını ifade ederek, teminat talep etti.

Mahkeme, Sefer ÜÇÜNCÜ’ünün 10 bin nakit teminat yatırmasına, 2 kefilin 100’er bin TL kefalet senedi imzalamasına, Azat Barış BAYHAN’IN 5 bin TL nakit teminat yatırmasına ve bir kefilin 100 bin TL kefalet senedi imzalamasına emir verdi. Diğer zanlılar Mehmet AYDOĞAR Sinan AYYILDIZ ise bir ay süreyle cezaevine gönderildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu