KıbrısManşetSürmanşet

Soydan: 3 hafta içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz

Sağlık Bakanlığı Yataklı Tedavi Kurumları Dairesi Müdürü Doktor Cenk Soydan, 3 haftalık bir süre içerisinde hastanenin iç donanımıyla birlikte tamamlanmasını hedeflediklerini vurguladı

GIYNIK ÖZEL

Sağlık Bakanlığı Yataklı Tedavi Kurumları Dairesi Müdürü Doktor Cenk Soydan, 100 yataklı pandemi hastanesi inşaatının yüzde 40 oranında tamamlandığını ifade etti. Pandemi hastanesi şantiyesinde Gıynık Web TV’ye özel açıklamalarda bulunan ve İnşaatın çok hızlı ilerlediğini kaydeden Soydan, 10 Ekim’e kadar hastane inşaatının tamamlanmasını hedeflediklerini vurgulayarak, tüm tıbbi ekipman ve cihazların Türkiye’den ülkemize gelmek üzere yola çıktığını belirtti. Soydan, 3 haftalık bir süre içerisinde hastanenin iç donanımıyla birlikte tamamlanmasını hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

TAM DONANIMLI BİR HASTANE

100 yataklı pandemi hastanesinde; 6 büyük ameliyathane, 24 yoğun bakım ünitesi, tomografi, mri, anjiyografi ve ultrason cihazlarıyla tam donanımlı bir hizmet verileceğini kaydeden Soydan, Pandemi dönemi sona erdikten sonra, hastanenin farklı amaçlarla da kullanılabileceğine de dikkat çekerek, dört dörtlük bir hastaneye sahip olacağımızı ifade etti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu