KıbrısManşetToplum

Soygun maksatlı iki eve giren ve ev sahiplerine dehşet yaşatan zanlılar mahkemede

Karşıyaka köyünde 17 Şubat tarihinde soygun maksatlı iki eve giren ve ev sahiplerine dehşeti yaşatan Yunus Reşit Ağaoğlu ve Emrah Kızıltaş Girne Kaza Mahkemesine çıkarıldı

DEVRİM DEMİR

Karşıyaka köyünde 17 Şubat tarihinde soygun maksatlı iki eve giren ve ev sahiplerine dehşeti yaşatan Yunus Reşit Ağaoğlu ve Emrah Kızıltaş Girne Kaza Mahkemesine çıkarıldı.

Gece yarısı soygun maksatlı önce Cengiz Göçmen’e ait eve giren bıçaklı soyguncular Göçmen’i ciddi şekilde darp ettikten sonra ellerini kemer ile bağlayıp cep telefonunu kırdılar.

Ülkede ve Karşıyaka köyünde büyük yankı uyandıran olayda bıçaklı soyguncular Göçmen’i rehin alarak başka bir eve götürdüler.

İKİ EV SAHİBİNİ BANYOYA KİTLEDİLER
Korkunç olayda Göçmen’i rehin alan gözü dönmüş soyguncular, yan eve girerek iki ev sahibini daha rehin aldı. Göçmen’e bıçak zoruyla iki ev sahibini bağlamak için çarşafları kestiren soyguncular iki Bangladeşliyi çarşafla bağlayıp banyoya kilitledi.

Her iki evden toplamda 400 Dolar, 20 Sterlin ve 10 bin 300 TL çalan soyguncular ev sahiplerinin eşyalarını da çaldılar. Kısa sürede tutuklanan zanlılar Girne Kaza Mahkemesine çıkarılarak aleyhlerine 7’şer gün tutukluluk emri alındı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu