KıbrısManşetSpor

Sporculara destek olunmamasına üzülüyor

Vücut geliştirme ve fitnes sporunda genç yaşına rağmen bikini fitness kategorisinde bugüne kadar önemli başarılara imza atan Elis Sakallı, önemli açıklamalarda bulundu.

Vücut geliştirme ve fitnes sporunda genç yaşına rağmen bikini fitness kategorisinde bugüne kadar önemli başarılara imza atan Elis Sakallı, önemli açıklamalarda bulundu.

Ülkemizde, Türkiye’de ve uluslararası arenada katıldığı yarışmalarda şampiyonluklar elde ederek ülke tanıtımına katkı koyan, KKTC bayrağını dalgalandıran Elis, sporculara destek verilmemesinden dolayı isyan etti.

Elis, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, genç yaşına rağmen her türlü zorluğa göğüs gererek bu başarıları elde ettiğini belirtirken karşılığında ise hiç destek görmediğini eleştirerek ne olursa olsun yoluna devam edeceğinin altını çizdi ve kendisine bugüne kadar tek destek çıkan federayson başkanı Ali Dahlameroğlu’na teşekkür etti.

Elis Sakallı’nın açıklaması şu şekilde:

Yaklaşık 5 senedir vücut geliştirme sporunu elimden geldiğince profesyonel olarak yapmaya çalışıyorum.

Yarıştığım her yarışta elimde mandalya ile ülkeme döndüm. Yaptığım sporda hem maddi hem manevi olarak herşeyimi veriyorum.

Asla kendime hiçbir zaman bahane gösterip pes etmedim (tüm imkansızlıklara rağmen) elimden geleni yapmaya çalışıp mücadele ettim.

Yeri geldi okulumu, ailemi geri plana attım ve ben bunları bir öğrenci olarak 21 yaşında yapmaya çalışıyorum.

Bunların herhangi bir şekilde desteklenecek hiç bir şey yapılmaması beni çok üzüyor. Elinde tüm imkanları olupta parayı çar çur yere harcayan insanlar bir insanın hayallerini gerçekleştirmesi için nasıl yardımcı olamaz? Hep kafamda aynı soru dönüyor cevap bulup anlayamıyorum.

Fakat sorun değil, ben hep güçlü durup hem işleyip, okuyup hem yarışıma hazırlanıp yoluma devam edeceğim.Teşekkür ederim. 

Federasyon başkanımız Ali Dahlameroğlu her yarışımda beni benden çok düşündü, bir desem iki yaptı.

Her zaman sahip çıkıp değer verdiği için ona minnettarım. Bir baba sevgisi görmeden büyüyen ben onun sevgisini, içtenliğini ve yardım severliğini yüreğimde hissettim.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu