GenelKıbrısManşetSporTürkiye

Sporcularımız tuz gölünde kürsüye koştu

Uzun mesafe koşularında ülkemizin başarılı isimlerinden erkeklerde Halil Efe İri ile Ersan Çoker ve kadınlarda Şirin Bolkan, Ankara’da katıldıkları özel bir etkinlikte kürsüye çıkmayı başardılar.

Ankara’da bulunan Tuz Gölü’nün sonsuz beyazlığında, 19-21 Ağustos tarihlerinde 5 farklı kategoride her seviyede sporcu için unutulmaz bir deneyim ortaya kondu.

Kurumuş Tuz Gölü üzerinde 10 Km, 20 Km, 40 Km, 80 Km ve 100 Mil (160) kategorileriyle gerçekleştirilen Runfire Salt Lake Ultra Trail organizasyonu ile sporcular büyülü bir koşu deneyimi yaşandı.

Ankara’nın Şereflikoçhisar bölgesindeki tuz gölünde gerçekleşen “Run Fire Salt Lake Ultra Trail Run” koşu yarışında ülkemizden de 3 sporcu 10 Km kategorisinde yarıştı.

Erkekler 10 Km’de Halil Efe İri 41 dakika 47 saniyelik derecesiyle yarışı genel klasmanda 3’üncü bitirerek bronz madalyanın sahibi oldu.

Erkeklerde Ersan Çoker ise 41 dakika 57 saniye ile genel klasmanda 4’üncü olurken -40 yaş kategorisinde birinciliğin sahibi oldu.

Kadınlarda yer alan sporcumuz Şirin Bolkan da 53 dakika 34 saniye ile genel klasmanda 3’üncü olarak bronz madalyayı boynuna taktı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu