KıbrısManşetSpor

Sporda yeni dönem

Gıynık Spor bundan tam 21 gün önce, Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Spor Dairesi Müdürlüğü görevlerine Hüseyin Cahitoğlu ile Mustafa Sütçü’nün getirileceğini manşet yapmıştı

Gıynık Spor bundan tam 21 gün önce, Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Spor Dairesi Müdürlüğü görevlerine Hüseyin Cahitoğlu ile Mustafa Sütçü’nün getirileceğini manşet yapmıştı. Üç hafta önce ki haberimizde yazdığı gibi, atamanın yapılmasıyla birlikle sporda yeni dönem resmen başlamış oldu.

GIYNIK SPOR, ÜÇ HAFTA ÖNCE YAZMIŞTI

GIYNIK Spor, 26 Şubat 2022 Cumartesi tarihli manşetinde “Sporda Cahitoğlu ve Sütçü Heyecanı” başlığıyla UBP-DP-YDP hükümetinde Başbakanlığa bağlı olarak görev yapacak olan Spor Dairesi’nde, Genel Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Hüseyin Cahitoğlu’nun, Spor Dairesi Müdürlüğü görevine de Mustafa Sütçü’nün getirileceğini yazmıştı. Tam 3 hafta önce yapmış olduğumuz haber dün yapılan resmi açıklama ile gerçekleşmiş oldu. Atamaların yapılmasıyla birlikte ikili dün resmen göre başladı.

SPORDA CAHİTOĞLU VE SÜTÇÜ DÖNEMİ

Spor Dairesi’nden dün yapılan resmi açıklama ile Başbakanlığa bağlı Spor Dairesi Müdürlüğü mevkiine Mustafa Sütçü’nün atandığı belirtildi. Resmi Gazetede yer alan karar sonrasında 18 Mart 2022 Cuma gününden itibaren göreve başlayan Mustafa Sütçü’ye atanma yazısını da dün Başbakan Faiz Sucuoğlu takdim etti. Mustafa Sütçü daha önce Hüseyin Cahitoğlu’nun Spor Dairesi müdürlüğü görevinde dairede muavin olarak görev yapmaktaydı. Mustafa Sütçü’nün Spor Dairesi Müdürlüğü yapacağı yeni dönemde, Başbakanlık Müsteşarı Hüseyin Cahitoğlu da Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenecek.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu