GenelKıbrısManşetSpor

Sprint heyecanı İnönü’ye taşınıyor

2021 Basel Holding Kuzey Kıbrıs Ralli Sprint Şampiyonası’nda sezonun ikinci ayağı İnönü’de (Sinde) koşuluyor.

SPRİNTTE SIRA İNÖNÜ’DE

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu (KKTOK) tarafından düzenlenen 2021 Basel Holding Kuzey Kıbrıs Ralli Sprint Şampiyonası’nın ikinci yarışı 29 Mayıs cumartesi yapılıyor. Ralli şampiyonasından ayrı bir organizasyon olan ve ilginin giderek arttığı sprint şampiyonasının her yıl olduğu gibi ikinci yarışı yine tüm motor sporları tutkunları tarafından da çok sevilen İnönü (Sinde) parkurunda gerçekleşecek.

YARIŞ 14.00’DA BAŞLAYACAK

İnönü köy meydanına kurulacak olan servis alanı ile start alacak olan yarışta, ekipler 3 kez İnönü’deki 10 km’lik etabı geçecekler. İnönü özel etabı yıllardan sonra oluşturulan seyir noktası ile eski ralli kros pistinin de bir bölümünü kullanacak ve yarışı izlemek isteyen motor spor severler kolayca bu noktaya ulaşabilecekler. Saat 16.30’da yine servis alanında gerçekleşecek ödül töreni ile son bulacak yarışta maske, mesafe ve hijyen kurallarına da uyulacak.

21 EKİP START ALACAK

Sezonun ikinci ayağında 21 ekip start alacak. Fikri Macila-Doğa Koyuncu ikilisinin lider götürdüğü şampiyonada, ilk yarışın ikincisi Enver Haskasap-Halil Mulla, üçüncüsü Cahit Yetkili-Harun Çakır, iki kez ralli şampiyonu olan Rauf Denktaş-Mehmet Mişon ve son yarışların etkili ismi Murat Aşık-Nebil Öneral gibi iddialı pilotların yanında birbirinden süratli pilotlar İnönü’de çetin bir mücadele verecek.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu