GenelKıbrısManşet

Selengin’in açıklaması GIYNIK’ın belgeleri ile örtüşmüyor!

Gıynık Gazetesi'nin bugün manşetine taşıdığı "Tapu Müdürü Mülk Zengini Çıktı" başlıklı habere yönelik, odaktaki isim Berna Selengin'den açıklama geldi.Selengin; Belgeleriyle yayınlanan 46 mülkü inkar etti; "9 mülkümüz var" dedi.

-Gıynık Özel

Gıynık Gazetesi’nin bugün manşetine taşıdığı “Tapu Müdürü Mülk Zengini Çıktı” başlıklı habere yönelik, odaktaki isim Berna Selengin’den açıklama geldi.

Belgeleriyle yayınlanan 46 mülkü inkar etti; “9 mülkümüz var” dedi

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Selengin; GIYNIK’ın belgelerleriyle yayınladığı mülklerin kendisine ait olmadığını söylerken; kendisi ve ailesi üzerine toplamda 9 mülk olduğunu iddia etti.

Malk mülk aile hibesi

Söz konusu mülklerin de kendi ailesi ve eşinin ailesinin hibesi olduğunu iddia eden Selengin açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Edinmiş olduğu ve adına veya eşinin veyahut oğlunun adına olan malların kaynakları ile ilgili en kısa zamanda teferruatlı bilgi vereceğini söyleyen Selengin;  “Hayatım boyunca ailemden, veya eşimin ailesinden hibe yolu ile edindiğim malların takasından veya satışından ve/veya eşimin emeklilik ikramiyesinden elde edilen gelir ile edinilen mallar sanki tümü adımda imiş gibi yanıltıcı bir şekilde yazılmıştır.” diye ekledi.

GIYNIK’ın yayınladığı belgeler şu şekilde:

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu