EkonomiGenelKıbrısManşet

Stallion ile kârlı fırsatlar

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı müşterilerine en yüksek seviyede kâr sağlayabilecekleri fırsatlar sunuyor

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı müşterilerine en yüksek seviyede kâr sağlayabilecekleri fırsatlar sunuyor

Komisyonsuz çalışan şirket, gayrimenkullerin satışı ve kiralaması yanında yatırım danışmanlığı hizmetleri de veriyor

SIFIR KOMİSYONLA SUNULAN SATIŞ HİZMETİ… Kuzey Kıbrıs’ta komisyonsuz kiralama ve satış hizmeti veren Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı bünyesinde bulunan gayrimenkullerin satışı ve kiralaması yanında yatırım danışmanlığı hizmetleri de veriyor. Girne’de faaliyet gösteren şirket kendini, “Stallion için öncelik; müşterilerine, en yüksek seviyede kârlı olabilecek fırsatlar sunmaktır” ifadeleriyle anlatıyor. Stallion, bünyesinde bulunan gayrimenkulleri satın almada veya kiralamada komisyon almıyor. Başka deyişle “sıfır” komisyonla faaliyet gösteriyor. Müşteriler, Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı’nın portföyünde bulunan yüksek standartlardaki emlakları, uygun ödeme koşullarıyla, komisyon ödemeden satın alabiliyor.

PORTFÖYÜNDE BUGÜNLERDE NELER VAR? A New Style Of Life (yeni bir yaşam tarzı) sloganıyla faaliyet gösteren Stallion’un bugünlerdeki portföyünde bulunan Girne Merkez’deki 4 katlı 2.000 metrekare satılık veya kiralık komple bina özellikle dikkati çekiyor. Bodrum ve giriş katı yanında iki katı daha bulunan bina üniversite, hastane, banka, şirket merkezi olmaya müsait yapısıyla ilgi görüyor. “Girne Merkez’in çeşitli lokasyonlarında ticari veya konut özellikli gayrimenkullerimiz siz değerli yatırımcılarımızı bekliyor” diyen Stallion’un satın alma opsiyonlu emlak örnekleri içinde Zeytinlik Evleri, Magic Residence, Tunahan Apartmanı daireleri ve FEO Elegance da var.

GAYRİMENKUL YATIRIM DANIŞMANLIĞI NEDİR? Gayrimenkul yatırım danışmanlığı analitik düşünmeyi ve analitik davranmayı gerektiren bir meslek dalıdır. İyi bir yatırım danışmanın görevi müşterisinin karar vermesini kolaylaştırmaktır. Gayrimenkul yatırım danışmanı, yapılacak yatırımın ne gibi faydalar sağlayacağını öngörerek yatırımcılara önerilerde bulunan ve ortaya çıkabilecek her türlü riski en aza indirgemeye çalışan deneyimli kişidir. Emlak ve diğer gayrimenkullerin alım, kiralama ve satım işlemleriyle ilgilenir.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu