Diğer SporlarKıbrısManşetSporToplum

Studio Euphorıa marka oldu

Ülkemizin başarılı Spor Eğitmeni Nurcan Özatılgan ve sahibi olduğu Studio Euphoria artık bir marka haline dönüştü

NURCAN ÖZATILGAN VE STUDİO EUPHORIA’NIN HİKAYESİ:
Ülkemizin başarılı Spor Eğitmeni Nurcan Özatılgan ve sahibi olduğu Studio Euphoria artık bir marka haline dönüştü. Özatılgan, TRX, Pilates, Jumping Fitness, Reformer Pilates, Cadillac, Barrel ve Chair dallarında aldığı eğitimlerle uzmanlaşarak eğitmen eğiticisi olarak yaklaşık 14 yıldır Spor Eğitmenliği yapmakta. 2018 yılında Studio Euphoria’yı ülkemize kazandıran ve büyük ilgi gören Özatılgan, ikinci şubesini de Girne’de açtı. Nurcan Özatılgan ve Studio Euphoria günümüzde yüzlerce üyeye hizmet verirken bu alanda en çok tercih edilen adres olarak göze çarpıyor. Özatılgan’ın başarı yolculuğu ve kısa hayat hikâyesini sizler için derledik.

OKUL ÖNCESİ VE BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLİĞİ OKUDU:
23 Eylül 1993 Lefkoşa doğumlu ülkemizin başarılı spor eğitmenlerinden Nurcan Özatılgan’ın spora ilgisi çok küçük yaşlarda başladı. Henüz 4 yaşındayken cimnastik ile sporla tanışan Nurcan, daha sonra dans ve yüzme gibi branşları da deneyimledi. İlerleyen dönemde uzun yıllar Yakın Doğu Üniversitesi voleybol takımında yer aldı. İlk lisans eğitimini Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünde tamamladıktan sonra ikinci üniversiteyi okuyup, YDÜ’de fakülte birincisi olarak Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümü mezunu oldu.

TRX, PİLATES, JUMPİNG FİTNESS, REFORMER PİLATES, CADİLLAC, BARREL, CHAİR:
Başarılı isim 14 yılı aşkın bir süredir Spor Eğitmeni olarak hayatına devam ediyor. KKTC’de, Kıbrıs Rum Kesimi’nde ve Türkiye’de birçok eğitim ve workshopa katılım gösterdi. İlk olarak İstanbul’dan aldığı eğitmenlik eğitimi ile TRX eğitmeni oldu. Ardından KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu tarafından Pilates eğitmenlik eğitimini tamamladı. Daha sonra Türkiye’de Jumping Fitness eğitmenliğini tamamladıktan sonra, Reformer Pilates, Cadillac, Barrel ve Chair eğitimlerini başarıyla noktaladı.

STUDİO EUPHORİA, LEFKOŞA’DA SONRA GİRNE’DE:
16 Kasım 2018’de Nurcan Özatılgan imzasıyla kapılarını tüm pilates severlere açan Studio Euphoria’da ilk olarak sadece aletli pilates dersleri verilirken 1 Kasım 2021 tarihinden itibaren ise TRX, Mat Pilates, Jumping Fitness, Aletli Pilates, Hamile Pilatesi, Yoga ve Spinning dersleri verilmeye devam ediyor. Her geçen gün büyümeye devam Studio Euphoria’nın ikinci şubesi ise 2023 yılında Girne’de açılarak hizmet vermeye başladı.

“EN BÜYÜK DESTEKÇİLERİM AİLEM VE ÜYELERİM”:
Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu tarafından 5 yıldır Pilates ve Jumping Fitness dallarında Master İnstructor olarak atanna Nurcan Özatılgan üyelerine verdiği eğitimler yanında birçok yeni eğitmen de eğitiyor. 3 yıldır Hamile Pilatesi eğitmenliği yapan Nurcan Özatılgan yaptığı açıklamda; “çok keyif ve heyecan duyuyorum. 2023’te bu daldada Master’lik aldım ve ilk eğitimimizi 2024’te vereceğiz. Kendi bünyemde çalıştırdığım eğitmenlerimi de eğitmiş olmaktan gurur duyuyorum.” ifadelerini kullandı. Mesleğine aşık biri olan Özatılgan, insanların hayatına olumlu anlamda dokunmanın en güzel motivasyon kaynağı olduğunu ve bu yolculukta en büyük destekçilerinin ailesi ve üyeleri olduğunun altını çizdi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu