GenelKıbrısManşetToplumYaşam

Su grubu burçları bu hafta harekete geçmeyi düşünüyor!

Su grubu burçlarını bu hafta neler bekliyor? Ne yapmalısınız?

cosmica

Su grubu burçları bu hafta hareket enerjisinde görünüyor lakin bir belirsizlik var. Eyleme geçip, geçmeme konusunda bir ikilemde olduğunuzu hissediyorum. “Yapsam mı yapmasam mı?” dediğinizi duyar gibiyim.

Melekleriniz size bu sorunuzun cevabını rüyalarınızda verdiklerini söylüyor. Rüyalarınıza bakın, gördüğünüz rüyaları bir yere not edin ve anlamlarını düşünün.

Melekler biz uyurken zihnimiz uykuda olduğundan daha kolay iletişime geçer. Bu yüzden gördüğünüz rüyaları daha dikkatlice analiz edin. Cevaplar orada saklı.

Rumi “Pasından arın ve parlatılmış kılıç gibi ol” diyor. Eski sizi artık eskide bırakmalısınız. Eskiyi bırakamazsanız yeniye yer açamazsınız. Sizin özünüzde ışık var ve siz çok güçlü bir ruhsunuz. Bunu yüzeye çıkarmanın vakti geldi.

SİZİN YENİDEN KENDİ ÖZÜNÜZ OLMA ZAMANI ŞİMDİ

Sizin yeniden kendi özünüz olma zamanı şimdi. Yaşadığınız belirsizliklerden kurtulabilmenizin tek yolu özünüze dönmek ve kendinizi yeniden keşfetmek. Siz kim olduğunuzu unuttunuz. Hatırlayın.

Başmelek Mikail aklınızdaki soruların cevap bulabilmesi için Tanrı’ya ve meleklere yönelmenizi talep ediyor. Onlara güvenir ve size ışık tuttukları yolda ilerlerseniz aydınlığa kavuşacaksınız. Sorunuzun cevabı İlahi Sistem’de:

“Sevgili Tanrım ve melekler, bu durumu (durumu tanımlayın) şu anda ve tümüyle size havale ediyorum. Durumum dışına çıkıyorum ve konuyla ilgili herkesin üzerine İlahi mucizelerin ışıklarını saçmasına izin veriyorum.”

Melekleriniz aşkta geçmişinizi şifalandırmanızı talep ediyor. Geçmişte kalarak gelecekteki aşk enerjisini bloke ediyorsunuz. Artık geçmişi geçmişte bırakmanız isteniyor.

Geçmişten yaşam derslerinizi almanız ve geleceğinizi yönetmesine izin vermemeniz söyleniyor. Bunun için Regresyon veya geçmiş yaşam şifası çalışmaları yapabilirsiniz. Bilinçdışı kodlarınızla yüzleşme vaktiniz geldi. Geçmişi bırakın ki güzel ve hayrınıza olan geleceğe kucak açabilin.

BEDENİNİZE, ZİHNİNİZE VE RUHUNUZA KARŞI NAZİK OLUN

Yıldız Anne sizlere hayal edebileceğinizden de çok korunduğunuzu bilmenizi istiyor. O kadar seviliyor ve el üstünde tutuluyorsunuz ki eğer bilseydiniz hayatınızın tek bir saniyesini ayrılık, korku veya kaygı içinde geçirmezdiniz.

Anne’nin yükünüzü taşımasına, sizi korkularınızdan uzaklaştırmasına izin verin. Tüm kaygılarınızı, pişmanlıklarınızı, utancınızı ve suçluluk duygunuzu onun sunağına bırakın. Siz hareket eden sevgisiniz.

Şifalanmaya izin verirseniz şifalanırsınız. Başkalarını sevme ve koruma kapasiteniz kendinizi sevme ve koruma kapasitenizle sınırlıdır. Bedeninize, zihninize ve ruhunuza karşı nazik olun.

Kendinize güzel bir ruh olarak davranın çünkü öylesiniz. Her şeyi kendi sırtınıza yüklememeye çalışın. İlahi’nin dünyanın yükünü omuzlarınızdan almasına izin verin. Kendinizi affedin ve sevin, çünkü siz değerlisiniz.

BİLİNMEYENE SIÇRAMA YAPMAK İÇİN ŞANSLI BİR ZAMANDASINIZ

Çekirge Ruhu sizlere hayatınızın bir sonraki safhasına sıçramaya ve hayal edebileceğinizden çok daha iyi bir şeye yönelebileceğinizden çok daha iyi bir şeye yönelmeye artık hazırsınız. Bilinmeyene sıçrama yapmak için şanslı bir zamandasınız.

Çekirge Ruhu ‘Neden olmasın?’ diyor. O yenilikçi ruhu temsil eder ve ortak yaratım gücüne inanır. Geçmişte bir risk aldığınız zaman zarar gördüğünüz için şansınıza güvenmekte zorlanıyor musunuz?

Hayal gücünden yoksun ve sıradan olmak size istediğiniz güvenliği sunmaz, çünkü ancak Kutsal Ruh’un her zaman sizinle olduğuna ve sizin için en iyisini istediğine güvenirseniz bulabilirsiniz.

Korkularınızı bir kenara bırakmanız ve sizi bekleyen bolluğa, iyi talihe atlamanız söyleniyor. Çekirge size şimdi tek yolun sıçramak olduğunu hatırlatıyor. Bilinmeyene, tam anlayamadığınız büyük gizeme güvenmeye hazır mısınız? Ufacık bir bilinç sıçraması yapmaya bile hazır olmanız güzel bir başlangıçtır.

DÜNYAYA FARKLI GÖZLERLE BAKIYORSUNUZ

Kuşkusuz her sıçrayış beraberinde yeni bir meydan okuma getirir fakat bu yeni deneyimin sadece hayatınıza sihir ve anlam katıp onu daha zenginleştireceğine güvenerek ortağınız olan Kutsal Ruh’la birlikte bunun üstesinden gelebilirsiniz. Şimdi tam zamanı.

Siz sistem tarafından yönlendiriliyor ve hayattaki varoluş amacınızı yeniden keşfediyorsunuz. Bazen gerçekdışı düşüncelerde zihniniz yüzünden sıkışıp kalıyor, korku ve endişeleriniz tarafından engelleniyorsunuz. Lakin size söylemeliyim ki bu sadece zihninizin bir oyunu. Hiçbir gerçekliği yok.

Siz yeni bir bilinç kazanıyor ve dünyaya farklı gözlerle bakıyorsunuz, sanki yeniden doğmuş gibi. Artık koruma kalkanlarınızı indirmeli, algılarınızı değiştirmelisiniz. Karar vermelisiniz çünkü siz artık büyüyor ve kabuk değiştiriyorsunuz.

ARTIK GÜVENLİ ALANINIZDAN ÇIKMA VAKTİ GELDİ

Ruhunuz yaşam tecrübeleriyle yoğuruldukça siz de daha yüksek bir bilinç kazanıyorsunuz. O yüzden güvenli alanınızda kalmak ve riske girmemek isteseniz de o eski sizden eser kalmadığını söylemek isterim.

Riske girmediğiniz ve güvenli alanınızda kalmayı seçtiğiniz her an dışarıdaki fırsatları kaçırıyor olabilirsiniz. Sistem tarafından korunuyorsunuz, sizin sezgileriniz güçlü ve kimse size zarar veremez.

Artık güvenli alanınızdan çıkma vakti geldi: “Dünya harika bir yer ve onun benim olması için gereken bütün güce ve kaynağa sahibim.”

Çevrenizde sizin fikrinizi destekleyen ve aldığınız kararı kutlamak için sabırsızlanan insanlar var. Evren size müttefikleri gönderiyor.

Sizin de tek yapmanız gereken şey ruh ailenize kucak açmak: “Hayatımı etrafımdaki harika insanlara açıyorum. Hem kişisel hem de profesyonel hayatımda güçlü ve faydalı bağlar kuruyorum.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu