KıbrısManşetToplumYaşam

Su grubu burçları, bu hafta köklü bir değişime hazır mısınız?

Su grubu burçlarını bu hafta neler bekliyor? Ne yapmalılar?

cosmica

Öncelikle su grubu burçları bu hafta hayatlarında köklü bir değişime gidiyor ve tamamlanıyor. Yani kalbinizdeki kişiyle artık birleşiyorsunuz! Özellikle su grubu burçlarının açılımında bu hafta bu kadar pozitif enerjiyi hissetmek beni çok mutlu etti.

Devamlı olarak bir belirsizlik, karamsarlık enerjisi hakimken, şimdilerde ise bunun yerini daha yüksek enerji frekansı ve aşk enerjisi kaplıyor. Ne mutlu size. Işığınız hep daim olsun.

Rumi diyor ki “Kim beni mutluluğuna çağırırsa, sadece neşeli bakışlar görecektir.” Yani siz artık mutlu olmak istiyorsunuz ve sizi kim mutlu ediyorsa, o saf sevgiyi kimde buluyorsanız o limana demir atmak üzere kıyıya yanaşıyorsunuz.

Melekleriniz size mutluluğa giden birçok alternatif yol olduğunu ve hedefinize ulaşma noktasında iyice araştırarak en doğru yaklaşımı sergilemeniz gerektiğini söylüyor.

Baş melek Mikail, aklınızdaki sorunun çözümlendiğini bilmenizi istiyor. Artık içinizde kuruntu yapacak ve karamsar düşünecek bir sorun yok. Derin bir nefes alın ve tüm ağırlığınızı Evren’e bırakın. Yüreğiniz saf ışıkla dolup, taşsın. Şunu söyleyin:

“Tüm endişelerimi, üzüntülerimi, kaygılarımı karşılığında gerçek huzur almak üzere sana veriyorum. Bu konuyu (durumu detaylandırın) İlahi plana uygun, mükemmel şekilde çözümlediğin için sana teşekkür ederim.”

ZOR ANLARINDA VE HER KOŞULDA KORUNDUĞUNU BİL

Aşk mesajınız kişisel koruyucu meleğinizden yardım almanız gerektiğini söylüyor. Melek köşesi oluşturabilir veya bir kutu içerisinde bunu hazırlayabilirsiniz.

İçine de şeker ve senin sevdiğin özel bir eşyanı koyabilirsin. Gün içinde dileğin ve duan için o hazırladığın köşeye giderek, isteklerini ve dileklerini dile getir. Hiçbir isteğin geri çevrilmeyecek.

Saf enerji seninle, iyi kalbin ve içindeki sen sana rehber olacak. Kendine inan. Ondan her zaman sınırsızca yardım isteyebilirsin, bunu sakın unutma. Zor anlarında ve her koşulda korunduğunu bil.

Işık Sütunu sizin gökyüzü ve yeryüzünün mükemmel bir ifadesi olduğunuzu bilmenizi istiyor. Siz gökteki ışığı yeryüzüne ileten bir kanalsınız, gökkuşağı köprüsüsünüz.

IŞIK SİZSİNİZ, KENDİNİZİ FARK EDİN

Meditasyon yapmaya zaman ayırın ve kendinizi gökyüzünün ışığını yeryüzüne bağlayan bir ışık sütunu olarak hayal edin.

Bu ışık parlayarak çakralarınızın her birinden geçerken titreşiminizi ve gezegenin titreşimini yükselten, kozmosun, rehberlerin, meleklerin ve Kutsal Ruh’un daha yüksek alemlerini bilgeliğin kadim koruyucularına ve Dünya gezegeninin varlıklarına bağlayan, pek çok kadim metinde bahsedilen gökkuşağı köprüsünü harekete geçirirsiniz.

Çok uzun zamandır bize Tanrı’nın bizim dışımızda olduğu söylendi, gücümüzü meleklere ve ruh rehberlerine bağışladık. Fakat siz olmadan onların bir sesi olmaz. Kehanet sizsiniz.

Bütün evrenin bilgeliğini kalp kapınızda, bedeninizin her hücresinde muhafaza ettiğiniz için dışarıda rehber aramayın. Siz olmadan iletişim kurulamaz. Işık sizsiniz.

BİR DURUMU YA DA İLİŞKİYİ ONARMAK İÇİN HAREKETE GEÇMENİZ GEREKİYOR

Fare Ruhu mütevazidir ve en ufak detaylara dikkat eder. Bu dönemde nüansları ve ince noktaları fark etmeye çağırılıyorsunuz. Hedeflerinize ulaşma ve düşlerinizin peşinden gitme hevesiyle açık iletişimin ve küçük şeylerle ilgilenmenin önemini unutmak kolaydır, buna insanların mutsuz olduklarını gösteren gizli işaretler ve içinizde “Bu hiç doğru görünmüyor” diyen zayıf ses de dahildir.

Bilmeniz gerekenleri koklayarak bulmaya zaman ayırın. Başkalarıyla ilişkinizde veya dünyadaki faaliyetlerinizde başarılı olmanız için çok önemli olan fakat ‘özel bir şey değil’ diyerek kenara ittiğiniz bir detay var mı?

Fare Ruhu size küçük görünen bir şeyin düşündüğünüzden daha önemli veya etkili olabileceğini hatırlatıyor, onun için bir daha bakın. Kendinizi veya ayrıntılara dikkat ettiğiniz zaman muhteşem bir şeyin yaratılmasına ortak olma potansiyelinizi azımsamayın.

Kendinizi ayrıntılara fazla kaptırıp başkalarını aşırı kontrol ediyor ve her şeyin mükemmel olması için geriyor musunuz? Her ayrıntının ‘tam anlamıyla doğru’ olmasını istediğiniz için oyalanıyor ve önceliklerinizi unutuyor musunuz?

Gözden kaçırmaktan korktuğunuz ayrıntının ancak sizin takıntılı olmaya son verdiğiniz zaman ortaya çıkacağını söyleyen sezginize kulak vermeniz isteniyor. Şu dönemde küçük jestlerin büyük bir gücü var ve belki sizin görmeyebildiğiniz bir şeyi keşfetmek veya bir durumu ya da ilişkiyi onarmak için harekete geçmeniz gerekiyor. Daha dikkatli bakın, detayları inceleyin. Cevabı bulacaksınız.

TIPKI BİR KAPLAN GİBİ GÜÇLÜ VE CESUR OLUN ÇÜNKÜ ZAFER SİZİN!

Geçmiş yaşamlarınızdan getirmekte olduğunuz olumsuz düşünce kalıplarının ve blokajların çözümlendiğini söyleyebilirim. Kendinizi sessizliğe bırakıp, sakince düşünmek ve kafanızı dinlemek isteyebilirsiniz.

Özellikle geceleri ayın görüntüsünün size çok iyi geldiğini hissediyorum. Yıldızlara bakıp, kendinizi rahatlatabilirsiniz.

Aşıklar kartıyla aşkınızı ilan edeceğinizi ve aşkınıza kavuşacağınızı söylemek çok mümkün. Hep o hayalini kurduğunuz aşka yelken açacak ve büyük bir başarı elde edeceksiniz.

Tıpkı bir kaplan gibi güçlü ve cesur olun çünkü zafer sizin! Şimdiden sizleri tebrik ederim. Siz deri değiştiriyor ve dönüşüyorsunuz.

Eskiyi artık eskide bırakarak önünüze bakmalısınız ve haklı olma çabanızdan vazgeçmelisiniz. Empati kurarak karşınızdakinin perspektifinden de değerlendirmeniz onları anlamanızı sağlayacaktır.

Ruhsal olarak geldiğiniz bu nokta için başta kendinize sonrasında da sizin değişip, dönüşmenizi sağlayan, yolunuza ışık olan ve dünyanızı aydınlatan o özel kişiye karşı büyük bir minnet duygunuz var. Çünkü siz onun sayesinde yeniden nefes almaya ve hayatı yaşamaya başladınız. Şunu söyleyin:

 “Hayatımdaki bütün harika şeylerin farkındayım ve şükran duyuyorum. Minnettarlığım gün geçtikçe artıyor.”

Siz ruhsal bir yolculuktasınız ve kendinizi keşfediyorsunuz. Daha önce hiç farkında olmadığınız özelliklerini tanıyor, kendi değerinizin farkına varıyorsunuz. Bildiğiniz tüm ezberler bozuluyor ve bambaşka biri oluyorsunuz. Şu olumlamayı yapın:

“Kendime harika yeni serüvenler çekiyorum. Hayatım, beni içsel dünyamda ve dış dünyada yeni yerlere taşıyan bir lütuftur.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu