DünyaManşetToplumYaşam

Su grubu burçları harekete geçmeli! Eski kalıplarınızdan kurtulmalısınız

Su grubu burçlarını bu hafta neler bekliyor? Balık, Yengeç ve Akrep burçları nasıl bir hafta geçirecek?

cosmica

Su grubu burçlarını bu hafta neler bekliyor? Balık, Yengeç ve Akrep burçları nasıl bir hafta geçirecek?

Öncelikle su grubu burçlarını bu hafta nelerin beklediğini sorduğum zaman eylem enerjisi aldım.

Bu hafta aklınızdaki planları eyleme geçirmek isteyeceksiniz. Lakin burada biraz belirsiz bir adım var çünkü kendinizden emin değilsiniz, gerçek gücünüzün farkında değilsiniz.

Rumi size “Harabenin altında muazzam bir hazine var” diyor. Geçmişte yaşadığınız olumsuzlukların sizi bugün daha güçlü kıldığını biliyor muydunuz?

Siz o yıkıntının altından kalkabilecek güçtesiniz ve artık ayağa kalkmanız isteniyor. Melekleriniz değişimi kucaklamanızı ve yeni hayata izin vermenizi istiyor. Artık mutlu olmaya karar vermeniz gerektiği söyleniyor. Bunun için yapmanız gereken olumlama şöyle:

“Kalbimi mutluluğa, eğlenceye ve tatmine açtığın için sana çok teşekkür ediyorum. Kendime hayatımdaki tüm güzellikleri görmeye izin veriyorum.”

ARTIK HAREKET ETMEK İÇİN HAZIRSINIZ

At Ruhu özgürlüğün sizin olduğunu söylüyor. Bu ister bir yere gitmek ya da içinizde bir maceraya atılmak olsun, artık buna hazır olduğunuzu bilmeniz isteniyor ve harekete geçmeniz gerektiği söyleniyor.

Özgürce adım atacağınız ve istediklerinizi elde edebilmek için eyleme geçeceğiniz bir hafta olacak. Bu sizi istediğinizden de daha güzel bir konuma taşıyacak ya da çok daha mutlu edecek.

Özgür iradeyle seçme şansınız olduğunuzu hatırlamanız isteniyor. Bu hafta ipleri kendi elinize alacak ve hedefe doğru koşacaksınız adeta.

Sevgiyi her şekliyle yaşamak için artık yüreğinizi serbest bırakacaksınız. Harekete geçecek ve kontrolcü tavırlarınızı bırakacaksınız. Ayni zamanda ruhunuzun sizi yapmaya çağırdığı şeyi yapmanız isteniyor.

RUHUNUZUN ÇAĞRISINA YANIT VERMELİSİNİZ!

Ruhunuzun yapmanızı istediği her neyse buna düşünmeden ‘EVET’ demelisiniz. Çoğu kişi adım atmadan aşamalı bir plan bekler lakin sezgilerimiz böyle çalışmaz. Sezgilerinizin çağrılarına yanıt vermek cesaret ve inanç gerektirir.

Planı ya da bunun sizi nereye götüreceğini bilmeniz gerekmiyor. Varılacak son bir nokta yok. Doğru veya yanlış da yok ve kimseden bunun için izin almanız da gerekmiyor.

Ruhunuzun çağrısına yanıt vermek, sizin gelişiminizi sağlayacak bunu sakın unutmayın.

Bu hafta duygularınızı saklayacağınız ve çevrenize karşı politik davranacağınızı gösteriyor ama siz artık özgürce hareket edebilmek istiyorsunuz, bir cesaret geleceksiniz.

Bu cesaret sizin kendi gücünüzü açığa çıkarırken, olgunlaşmanızı sağlayacak. Bu değişim ve gelişim sürecinde size destek verecek dostlarınız da olacak.

KORUMA KALKANLARINIZI İNDİRMENİZ GEREKİYOR

Koruma kalkanlarınızı indirmeniz gerekiyor. Hissettiğiniz korku ve arzu hissinin izini süreceğinizi görüyorum.

Çünkü içinizde yatan avcı içten içe bu korkunç fakat bir o kadar da tutkulu hissetmenizi sağlayan şeyi daha da merak etmenizi sağlayacak.

Bu duyguların izini sürmeniz ve dünyanıza ışık olmanız isteniyor. Bunu yaparken eskiyi bırakacağınız ve kendinizi dış dünyaya karşı dinlenmeye alacağınızı görüyorum.

Yalnız kalıp, sakin kafayla düşünmek isteyebilirsiniz. Bu size içsel huzuru getirecek. Arzuladığınız huzur ve ahenge ulaşmak için ilk yapacağınız içsel dengenizi kurmak olacak.

“DENGELİ VE HUZURLU BİR HAYAT YAŞIYORUM”

Meditasyon yapabilir, sağlıklı beslenebilir ve bol su içebilirsiniz. Bu sizin içsel huzuru elde etmenize daha çok kolaylık sağlayacaktır. İçsel huzuru yakalamak istiyorsanız şunları söyleyin:

“Dengeli ve huzurlu bir hayat yaşıyorum. Nefes çalışması yapmaya, gevşemeye ve rahatlamaya zaman ayırıyorum.”

Ayrıca 3. kez gelen eylem kartı da bu hafta istediklerinizi elde etmeniz için önünüzde kimsenin duramayacağı mesajını veriyor. O kadar kararlı bir duruş sergileyeceksiniz ki adeta aklınızda gerçekleştirmek istediğiniz her neyse onu hayata geçirmek için adeta dörtnala koşacaksınız.

Kararlı ve güçlü durusunuz, kendinizden emin adımlarınız sizi güzel zaferlere ulaştıracak, buna emin olabilirsiniz.

Eğer kendinizden tereddüt ediyorsanız su olumla mayi yapabilirsiniz:

“Ben kendi hayatımdan sorumluyum. Her gün hedeflerim ve kendi mutluluğum doğrultusunda adım atıyorum.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu