GenelKıbrısManşetToplumYaşam

Su grubu burçları zihinlerinden çıkarak, huzuru hissedecek

Su grubu burçlarını bu hafta ne bekliyor? Ne yapmalısınız?

cosmica

Su grubu burçlarını bu hafta ne bekliyor? Ne yapmalısınız?

Öncelikle Su grubu burçlarına baktığımda bu hafta daha sağlam, dik, kendinden emin ve otoriter bir tavır sergileyeceğinizi söylemek mümkün. Kendi imparatorluğunuzun başına geçip, kendi hayatınızın iplerini elinize alacağınız enerjilerde olacaksınız. Ciddi, disiplinli ve sistemli olmak isteyebilirsiniz.

Rumi “Amacına ulaştığında ve güzellikler yaşadığında kutla” diyor. Yani elde ettiğiniz zafer sonrası bunu kutlamak ve tadına varmak için kendinizi ödüllendirin. Bu anı doyasıya kutlayın. Çünkü başarmak istediğiniz konularda bu hafta şans sizden yana görünüyor.

Melekleriniz dileğinizin olduğunu bilmenizi istiyor. Henüz 3d boyutunda bunun gerçekleştiğine şahit olmadıysanız bile 5d boyutunda dileğinizin hayat bulduğunu ve zaman içinde sizin hayatınızda da bunun gözle görülür bir şekilde fark edileceğini söylüyor.

Baş melek Mikail ışığa ve mükemmel sağlığa odaklanmanızı istiyor. Gerek ruhsal gerek bedensel olarak sağlıklı olabildiğimiz zaman enerji frekansımız da yüksek olur. Şunu söyleyin:

“Tanrım ve Baş melek Mikail, bana sürekli olarak mükemmel sağlığa odaklanmamı hatırlattığınız ve sıhhatli olmamı destekleyecek eylemlerde bulunmama rehberlik ettiğiniz için size teşekkür ederim.”

KALBİNİZDEKİ KİŞİ RUH EŞİNİZ YA DA RUH İKİZİNİZ OLABİLİR

Aşk mesajınız sizlere eğer kalbinizde birisi varsa bu kişiyle derin bir ruh bağlantınız olduğunu bilmeniz isteniyor. Kalbinizdeki kişi ruh eşiniz ya da ruh ikiziniz olabilir. Eğer hayatınızda biri yoksa da hayatınıza girebilecek kişiyle aranızda özel bir bağlantı olacağı söyleniyor.

Ruh ikizinizi yaşamınıza çekmek için ruhsal farkındalık adına bir şeyler yapıyor olmalısınız. Niyet ve inanç doğru kişiyi bulurken çok önemlidir. Önce kendinizi çok iyi tanımalı, kendi gerçeklerinizle yüzleşmelisiniz. Eski aşkları artık bir kenara bırakmalısınız.

Yeryüzünün Koruyucuları yalnız olmadığınızı bilmenizi istiyor. O kadar destekleniyorsunuz ki! Tek başınıza değilsiniz. Size bu yolda attığınız her adımda yardım etmek için burada olan muhteşem yardımcılarınız var.

Onlardan yardım isteyin; onlar yardım etmek için buradalar. Onlar yaptığınız işleri takdir ediyorlar ve sizin vasıtanızla çalışmaya hazırlar. Önünüzde eğiliyor ve onlara destek olmak, hayatınızı yeryüzünü kendi eşsiz yönteminizle korumaya adamak istediğiniz için teşekkür ediyorlar.

KENDİNİZİ DESTEK ALMAYA AÇIK OLMALISINIZ

Fiziksel alemde destek görmek için kapasitenizi artırma zamanı. Bu, maddi bolluk, başkalarından gelecek hizmet veya size ya da çalışmalarınıza yardım etmek için toplanan insanlar biçiminde olabilir. Şu anda sizi durduran tek şey destek alma kapasiteniz.

Yaptığınız iş için ödüllendirilmeyi hak ediyorsunuz. Bunu tek başınıza yapmanız gerekmiyor. Size ve misyonunuza yardım etmeleri için onlara çağırın.

Kalbinizi ve zihninizi mümkün olduğunu düşündüğünüzden çok daha fazlasına almaya açın. Ne tür bir desteğe ihtiyacınız var? Bunu hemen isteyin:

“Hayatım ve çalışmalarım için yepyeni bir seviyede destek almaya açığım ve bunu şimdi istiyorum. Teşekkür ederim, teşekkür ederim, teşekkür ederim.”

DAHA CANLI OLMAK İÇİN KENDİNİZE BAKMANIZ VE ONARMANIZ GEREK

Hepimizin zaman zaman şifalanmaya ihtiyacı vardır ve Yılan Ruhu kendinizi ve savunmasız yüreğinizi yenileme ve onarma zamanının geldiğini gösterir. Daha canlı olmak için kendinize bakmanız ve onarmanız gerekiyor.

Refahınızın artması için kendinize alan tanıyın. Arkadaşlıkların ve ortaklıkların sürmesi için incinmeye açık olmak gerekir, bu da zaman zaman hassas olabileceğimiz anlamına gelir.

Kendinize ve başkalarına karşı nazik olun. İçinizdeki canlılık arttığı için deri değiştirir gibi geçmişi bırakın ve yeni bir varoluşa adım atın. Bu, şifalanmak, gelişmek ve kendinizin, önemsediğiniz insanların ve topluluğunuzun gördüğü zararı onarmak adına yaptıklarınızı onurlandırmak için iyi bir zaman.

Artık refahınıza, bolluğunuza, olumlu ilişkilerinize ve iyiliğinize faydası olmayan her şeyi bırakın ve şifalanmanın gerçekleşmesi için kapıyı açın. Ne kadar çok şey kaybetmiş veya ne kadar hayal kırıklığına uğramış olursanız olun, deri değiştirir gibi geçmişi bırakmaya ve kendinizi radikal bir şekilde kabul etmeye hazırsınız.

Kendinizi sevin ve hassas olun. Kendinizi bağışlamak şifalanmanıza yardım edecek. Unutmayın, başkalarının şifalanmasına yardım edecek güce en çok sahip olanlar genellikle kendisi de yaralananlardır.

SAVUNMA ENERJİSİNDEN ÇIKIN, HUZUR ENERJİSİNE GEÇİN

Bu hafta kendinizi savaş içinde hissedebilir, kişilere, düşüncelere veya olaylara karşı siper almış bir vaziyette karşılık vermek için bekleyebilirsiniz. Lakin bu tamamen sizin enerjinizi sömürecek bir eylem olur çünkü zihninizden geçenler aslında sizin korkularınız, endişeleriniz ve olumsuz düşüncelerinizin bir hayal ürünü.

Şizofreniden çıkmalı ve zihninizle değil iç sesinizle hissetmeye çalışmalısınız. Verme enerjisinden çok ‘Ben yerimde oturayım, ayağıma gelsin’ modunda olabilir ve kendinizden ödün vermek istemeyebilirsiniz fakat her zaman alıcı konumda olan siz olamazsınız.

Aldığınız gibi vermek, çaba gösterildiğini gibi aynı şekilde eylemsel bir çaba içine sizler de girmelisiniz. Mücadele olmadan asla zafere ulaşılmaz bunu sakın unutmayın.

Kendinizi koşullayarak, diğer insanlarla bir tutmanız sizin eşsiz yeteneklerinizi göz ardı etmeniz anlamına gelir.

YETENEKLERİNİZ, GÜCÜNÜZÜN FARKINA VARIN VE KALABALIKTAN SIYRILIN

Gerçek yetenekleriniz ve gücünüzün farkına varın ve kalabalıktan sıyrılın. Varsın farklı olun ama kendinize has, eşsiz olun. Bu hafta sistem tarafından aydınlanıyorsunuz.

Gerçeklik algınız, yaşadıklarınız konusunda sistem sizi aydınlatacak ve en doğru bilgileri almanıza yardımcı olacaktır. Huzur enerjisine kucak açmalısınız. Kendinizi olumlu enerjilerle sarıp sarmalamalı, içinizdeki bilge ruha yaraşır şekilde davranmalısınız. Bağlılık sözüyle kendinizi ışığa adayın.

İşte o zaman mucizelerin hayatınıza peşisıra sirayet ettiğine sizler de şahit olacaksınız. Herkesin istekleri ve ihtiyaçlarıyla değil, şimdi kendi ihtiyaçlarınızla ilgilenme zamanı. Kendi ihtiyaçlarınıza öncelik tanıyın.

“SEVGİ ENERJİSİ BENDEN GEÇER, BEN SEVGİYLE YAŞARIM

Dördüncü çakranızda blokaj olması nedeniyle içinizde barındırdığınız gerçek sevgiyi hissedemiyor ve karşısındaki kişinin de sizi gerçekten sevebileceğine karşı inanmıyor olabilirsiniz. Ya da sevgiye karşı olan inancınızı kaybetmiş olabilirsiniz.

Geçmişte yaşadıklarınız yüzünden kalp çakranızda blokaj meydana geldiği için hisleriniz konusunda bir türlü netleşemiyorsunuz. Bunun için şunu söyleyin:

“Kalp merkezim, dördüncü çakram, kusursuz, sağlıklı ve keyifli evresine açıktır. Sevgi enerjisi benden geçer. Ben sevgiyle yaşarım.”

Öte yandan, kendi öz benliğinizle ilgili inancınızı da kaybetmiş, kendinize karşı olan öz sevgi ve özsaygı kavramlarını unutmuş olabilirsiniz.

Sistem size bunu hatırlatmaya geldi. Ne kadar özel olduğunuzun farkına varabildiniz mi? Eşsizliğinizi alın, kabul edin:

“Ebedi benliğimin değerine ve gücüne layık bir şekilde yaşıyorum. Ruhum beni ihtiyaç duyduğum bütün çözümlere ulaştırıyor.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu