KıbrısManşetToplumYaşam

Su grubu burçlarını bu hafta ‘Aşk’ bekliyor!

Su grubu burçlarını bu hafta neler bekliyor? Ne yapmalısınız?

cosmica

Su grubu burçlarını bu hafta neler bekliyor? Ne yapmalısınız?

Su grubu burçlarını bu hafta Aşk bekliyor! Âşıklar kartı sevenlerin kavuşmasına işaret eder ve bu İlahi Sistem tarafından gerçekleştirilir. Heyecan ve korku arasında gidip geliyorsunuz, hatta bu karmaşık duygu durumu yüzünden mideniz bulanıyor olabilir mi?

Çünkü aşktan korkuyorsunuz, bunu çok net hissedebiliyorum. Çarpıntı tutuyor sizi, nefes almakta güçlük çekiyorsunuz, düşündükçe sabırsızlanıyorsunuz ama bir yanınızda endişeler var. Söyleyin onlara, ‘Gitme vakti geldi’.

Aşk mesajınız geçmişte yaşadığınız ve izlerini taşıdığınız o toksik ilişkiyi artık geçmişte bırakmalısınız. Geçmişi geçmişte bırakıp, şu ana bakmalısınız. Geçmişte yaşadıklarınız sizlerin hayrına oldu, içinizi ferah tutun.

Onun amacı sizleri gerçek ruh ikizinizle buluşturmaktı. Siz ruh ikizinizi şimdi buldunuz ama geçmişe ‘Elveda’ diyemediğiniz için hala aynı şeylerin yaşanabileceği şüpheleri ve ihtimalleriyle kendinizi yoruyorsunuz.

GEÇMİŞİ SEVGİYLE SERBEST BIRAKMALI VE ANA ODAKLANMALISINIZ

Artık geçmişi sevgiyle serbest bırakmalı ve şu ana odaklanmalısınız. Yeniye yer açmalısınız. Kötü anılarla vedalaşma vakti, onlar sizi daha güçlü kılabilmek için yaşamanız gerekenlerdi.

Siz artık gerçek aşka hazırsınız ve ruh ikizinizle/ ruh eşinizle bir araya geliyorsunuz. Bu konu için Rumi evrenden yardım talep edebileceğinizi söylüyor, “Allah refah versin, o zaman zaten amacına ulaşmış olacaksın”.

Melekleriniz bunun için şu an neyi daha iyi yapabileceğiniz konusunda yeni yollar ve yöntemler araştırmanızı istiyor. Ne tuhaftır ki toprak gruplarında çıkan kart size de geldi.

Başmelek Mikail bu durumu sizin yarattığınızı ve onu değiştirme gücünün de sizde olduğunu söylüyor. Şunu söyleyin:

“Gücünden yararlanmama izin verdiğin ve bana kişisel gücümü hatırlattığın için teşekkür ederim. Lütfen, ilgili herkes içim huzur ve barış ortamı oluşturarak, İlahi plana uygun yaratımlarda bulunmama ve şifa vermeme rehberlik et.”

YAŞAMAK İÇİN CAN ATTIĞINIZ O HAYATA UYUMLANMALISINIZ

Melekleriniz artık yaşamak için can attığınız o hayata uyumlanmanızı talep ediyor. Uyumlu olmayan veya değişmesi gerekenlerin neler olduğunu siz daha iyi biliyorsunuz. Artık eski kalıpları yıkmak ve yep yeni bir hayat temelleri oluşturmanızın fırsatı.

Yolunuza taş koymayın, ayağınız takılır düşersiniz. Onun yerine siz yolunuzu açın. Açın ki hayatın tüm mucizelerinin tezahür ettiğini görün, deneyimleyin.

Yusufçuk Ruhu gerçeğin yanılsamaların ötesinde olduğunu bilmenizi istiyor. Gizli âlemlerde her zaman ulaşılabilir olan bilgeliği, gerçekliği hatırlayın. Siz yalnız değilsiniz, Yüce bir gücün sizi kabul ettiğine ve ölçüsüz sevdiğini bilmelisiniz.

Etrafınızın her yerde, her zaman sizinle iletişim halinde olan besleyici bir güçle çevrili olduğunu kavradıkça korkular dağılır. Siz her şeyle birlik içinde varsınız ve ruhunuzun arzuladığı deneyimleri yaşamak için gitmesi gereken yola yöneltiliyorsunuz.

SEVGİ PEK ÇOK ŞEKİLDE VARDIR, GÖRMEYİ BİLMELİSİNİZ

Sevgi pek çok şekilde vardır ve bazen fark etmeden gözümüzden kaçabilir. Şimdi işaretlere dikkat edin, onlar size hepimizin kusursuz bir şekilde görünmez dünyanın dokusuna işlenmiş düşlere ilham verdiğimizi, boş alanlarda var olan, bize yolculuğumuzda yol gösteren Büyük Bilincin olduğunu hatırlatıyor.

Kendinizi gerçeğe açın. Gerçekten sadece duyular dünyasının mı var olduğunu düşünüyorsunuz? Size gizli mistik âlemlerden işaretler gönderiliyor ama belki de siz kendinizi ayrı gördünüz ve yalnız olduğunuza inandınız.

Spiritüel bir unutkanlığa kapılıp canlı, sevgi dolu, her zaman destekleyen bir evrenle aranızdaki bağı mı unuttunuz? Eğer öyleyse uyanın çünkü her an seviliyor, destekleniyorsunuz.

KAOS VE RASTLANTISALLIK YANILSAMASINI BİR KENARA BIRAKIN

Kaos ve rastlantısallık yanılsamasını bir kenara bırakın. Sevgi burada, onun için tesadüfen ortaya çıkmış gibi görünen işaretleri takip edin. Etrafınızdaki sihrin farkına vardıkça doğru yolda olduğunuzu bileceksiniz.

Yaratıcı Güç sizi dönüştürmek için enerjisini ruhunuza akıtıyor. Dönüşüm süresince yaralarınızın kabul bağlamasını, yenilenmenizi, deri değiştirmenizi sağlıyor. Siz bütünleşiyorsunuz. Hem kendi içinizde ruhunuzla hem de aşkınızla bir bütün olacaksınız.

Sonrasında ise bu durumu kutlamak isteyeceksiniz. Eğer hayatınızda biri yoksa bu iş teklifi, terfisi ya da olması beklenen bir olayın sonuca bağlanması da olabilir. Akabinde bu durumu sevdiklerinizle paylaşmak, kutlamak isteyeceksiniz.

SİZDE YARATIM GÜCÜ VAR

Sizde yaratım gücü var. Dikkat etmelisiniz çünkü tezahür ettiğiniz her şey gerçekleşiyor. Olumlu şeyler düşünmeye özen gösterin ki onlar gerçekleşsin.

Başınıza gelmesini istemediğiniz hiçbir şeyi aklınızdan dahi geçirmeyim, sakın! İstediklerinize niyetlenin ve yaratın. Korkusuz olun ve sağlam durun.

Kendi hayatınıza yön verirken, etrafınızı koruyucu enerjiyle sarın. İş veya aşk hayatınızda yeni girişimlerde, atılımlarda bulunabilirsiniz. ‘Fırsat kapıda’ diyor melekler. Şunu söyleyin:

“Kendi adıma harekete geçmeye hazırım. Şimdi ilerlemeyi seçiyorum.”

Unutmayın, şu anki süreciniz yavaş ilerliyorsa sizin ruhen dinlenme ve yenilenme sürecinde olmanızdan kaynaklanıyor. Önce siz.

Siz şifalanmadan, gücünüzü toplamadan, yenilenmeden hayatınıza güzellikleri kalıcı olarak çekemezsiniz. Kısa vadeli olurlar. Eğer uzun ömürlü olmasını istiyorsanız meleklerinizi dinleyin. Dinlenin, yenilenin:

“Rahatlamayı günlük yaşamımın bir parçası yapıyorum. Huzur ve sessizlik bana netlik ve neşe katıyor.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu