GenelKıbrısManşetToplumYaşam

Su grupları bu hafta zorlukları aşıyor, tamamlanacak!

Su grubuna mensup burçları bu hafta neler bekliyor? Ne yapmaları gerek?

cosmica

Öncelikle su grubuna mensup burçları bu hafta ne bekliyor diye sorduğumda Güneş geldi! Heyecanlandım çünkü bu haftanın en şanslıları sizlersiniz su grupları.

Hayatınızda yeniden güneşi açtıracaksınız. Karanlık geride kaldı. Melekleriniz karanlığı bırakmanızı, düşünceleriniz ve konuşmalarınızla kâbusunuzu değil, ışığınızı yaratmanızı istiyor.

Rumi de “Pasından arın ve parlatılmış kılıç gibi ol” diyor. Artık deri değiştirme vakti. Yenileniyorsunuz, değişiyorsunuz ve bambaşka biri oluyorsunuz. Buna inanın çünkü bu gerçek.

Şu an bunu görememenizin tek nedeni korku. Başmelek Mikail korkuyu şimdi serbest bırakmanızı istiyor:

“Güvende olduğumu ve yardımını hak ettiğimi hissetmeme yardım et. Ağır, toksik, egosantrik düşünce ve duyguları temizlememe yardım ettiğin için teşekkürler.”

SİZİ MUTLU ETMEYEN DURUMLARI BIRAKIN, İHTİYAÇLARINIZA ODAKLANIN

Kurbağa Ruhu size ihtiyaçlarınıza öncelik vermenizi, kafanızda ve günlük hayatınızda biraz alana sahip olabilmek için geri kalanı bırakmanızı söylüyor.

Fiziksel dağınıklığın yanı sıra arkadaşlıklar da bazen kullanım tarihlerini aşarak size gereksiz bir yük olur, şimdi bırakma zamanı.

Bir şey sizi artık keyiflendirmiyor, güçlendirmiyor, heyecanlandırmıyorsa onu bırakmalı ve ihtiyacınız olana sahip olacağınıza güvenerek yeni bir şeye atlamak için özgür kalmanız söyleniyor.

Yıldız Anne sizlere hayal edebileceğinizin ötesinde korunduğunuzu, sevildiğinizi, el üstünde tutulduğunuzu söylüyor. Bunun rahatlığında olmanız ve ayrılık, korku ve kaygı içinde olmamanız isteniyor.

AKIŞA DİRENMEK SİZİ SADECE YORAR!

Sevgiyle tüm bunların şifalanmasına izin verin, içinizdeki çocuğu özgür bırakın. Kendinize elinizden gelen her şeyi yaptığınızı hatırlatın ve her şeyi kendi sırtınıza yüklememeye çalışın.

Evrenin, sizin yüklerinizi almasına izin verin. Asisiniz, inatlaşarak bazı konulara direnmeye çalışıyorsunuz. Lakin akışa direnmek sizi sadece yorar.

Olayları, kişileri ve en önemlisi duygularınızı kontrol etmeye çalışmayın. Bunu yaparken kendi boğazınızı sıkıyorsunuz ve nefes alamıyorsunuz. Duygularımız, hissetmek içindir unutmayın.

Dostlarınız size destek olmak ve yolunuzda yürürken yardım etmek için yanınızda. Bu yolda yalnız olmadığınızı bilin. Siz artık bütünleşiyorsunuz.

KORUMA KALKANLARINIZI İNDİRİN, RAHATLAYIN

Eksik olan parçalarınız tamamlanıyor. Siz her zorluğun üstesinden geldiğiniz gibi bunum da üstesinden geleceksiniz. Çevrenize karşı koruma kalkanlarınızı indirmelisiniz, kimse size zarar veremez.

Rahatlayın. Algınızı değiştirmelisiniz. Bakış açınızı değiştirdiğiniz zaman aslında bazı şeylerin sizin algıladığınız gibi olmadığının farkına varacaksınız.

Kendinize ve çevrenize karşı dürüst olmalı ve cesurca davranmalısınız. Şifalanmaya niyet edin ve içinizdeki yaraların sarılmasına izin verin. Bu sizi daha güçlü kılacak.

YENİ BİR SEVGİ İLİŞKİSİ YAŞAMANIZ OLDUKÇA OLASI!

Düşünen Kadın kartı ise bilge ve anlayışlı bir kadına işaret eder. Bu dönemde düşünceli, bilinçli ve farkında olan biriyle yeni bir sevgi ilişkisi yaşayabileceğinizin habercisidir.

Çiçek açmaya, dünyaya netlik ve yardım sunmaya hazır bir yönünüzü açığa çıkarabilir. Sesinizi bulun, bilgeliğinizin parlamasına izin verin:

“Aklımı ve yüreğimi içsel bilgeliğime açıyorum. Düşünceli, odaklı ve net bir insanım.”

Dört Yönün Melekleri size sesleniyor. Uriel, Rafael, Mikail ve Gabriel sizleri sonsuz ışığıyla aydınlatıyor. İlham veriyor ve yönünüzü bulmanıza yardım ediyor. Onlarla iletişime geçebilirsiniz:

“Başmelek Uriel, Rafael, Mikail ve Gabriel’im gücünü ve harikulade enerjisini çağırıyorum. Sorun yaşadığım bu konuda yardım ve şifalanmak istiyorum. Teşekkürler.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu