KıbrısManşet

Su sporlarına büyük katkıları oldu

Su Sporları Federasyonu ve Güçver Su Sporları Kulübü’nün kuruluşlarında ve tanıtımlarında yardımcı olan Mehmet Terazili’ye onur belgesi takdim edildi.

 

Gazimağusa Silver Beach’te bulunan Güçver Su Sporları Kulübü kurs merkezinde gerçekleştirilen onur belgesi takdimine başkan Mustafa Güçver, yöneticiler, eğitmenler, sporcular ve Mehmet Terazli katıldı.

Güçver Su Sporları Kulübü Başkanı Mustafa Güçver onur belgesi takdiminde yaptığı kısa konuşmada Su Sporları Federasyonu’nun kuruluşunda yer alan, su sporlarının tanıtılmasına, kulübün kurulumasına öncü olan yıllardır bu spora gönül veren gelişmesi için her türlü fedekarlığı yapan Mehmet Terazili’ye kulüp olarak onur belgesi takdim etmekten dolayı mutlu olduğunu belirterek kulübü adına teşekkür etti.

 

ONURLANDIRILMAK GÜZEL

Mehmet Terazili ise gerek Su Sporları Federasyonu’nun kurulmasında gerekse de Güçver Su Sporları Kulübü’nün faaliyete geçirilmesine öncü olduğunu, gelinen noktada su sporlarının her geçen gün büyüyerek geliştiğini gördüğünü belirtti.

Yapmış olduğu hizmetlerin unutulmadığını görmekten son derece memnun ve mutlu olduğunu dile getiren Mehmet Terazili, onurlandırılmak güzel diyerek, Güçver Su Sporları Kulübü Başkanı Mustafa Güçver ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu