GenelKıbrısManşetSEÇİM 2022

Sucuoğlu Arapköy, Karaağaç ve Bahçeli bölgelerini ziyaret etti

UBP Genel Başkanı Başbakan Faiz Sucuoğlu ve vekil adayları Girne Bölgesi ziyaretlerine Arapköy, Karaağaç ve Bahçeli ile devam etti.

UBP Genel Başkanı Başbakan Faiz Sucuoğlu ve vekil adayları Girne Bölgesi ziyaretlerine Arapköy, Karaağaç ve Bahçeli ile devam etti.

Sucuoğlu ve adaylar, halkın büyük ilgi ve sevgisiyle karşılandı.

UBP Genel Başkanı ve Başbakan Faiz Sucuoğlu, vatandaşlarla sohbet etti…

Sucuoğlu, “Beşparmakların soğuğuna rağmen, gezdiğimiz yerlerdeki sıcak karşılama içimizi ısıtmıştır. Memleketimizin insanıyla, buluşmak, konuşmak, onları dinlemek, bir sıcak çaylarını içmek… İşte bütün bunlar bizleri insanımız için, ülkemiz için daha da motive ediyor”  dedi.

Gücünü, 1975’ten beri Kıbrıs Türk Halkı’ndan alan UBP’nin, KKTC’yi güneşiyle ısıtıp aydınlatmaya devam edeceğini vurgulayan Sucuoğlu, UBP’nin 23 Ocak’taki genel seçime de, tabanın onay verdiği birbirinden donanımlı adaylarla tek başına iktidar yolunda ilerlediğini vurguladı.

UBP’ye Karpaz’dan Yeşilırmak’a, Akdoğan’dan, kuzey sahil şeridine kadar, geçmiş yıllara oranla çok daha büyük bir ilgi, sevgi ve güven duyulduğuna işaret eden Sucuoğlu, “Karşılaştığımız bu sevgi seli bizi 23 Ocak’ta tek başına iktidara taşıyacak” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu