KıbrısManşet

Sucuoğlu: Artık vazo kırıldı

Hafta sonu, değer verdiği, UBP’nin önde gelen isimleriyle görüşerek durum değerlendirmesi yapacağını ve Pazartesi günü bir açıklama yapabileceğini belirten Sucuoğlu, şaşkınlığını gizleyemedi

Gazeteci Sami Özuslu’ya kısa ve öz konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faiz Sucuoğlu, ‘konuşmayacağım’ dedi ama sarf ettiği sözler çok şey ifade etti.

Hafta sonu, değer verdiği, UBP’nin önde gelen isimleriyle görüşerek durum değerlendirmesi yapacağını ve Pazartesi günü bir açıklama yapabileceğini belirten Sucuoğlu, şaşkınlığını gizleyemedi.

Başbakan Ersin Tatar tarafından yerine, bakan olarak atanmak istenen milletvekili Aytaç Çaluda’nın Cumhurbaşkanı Akıncı tarafından veto edilmesi nedeniyle görevden alınamayan Bakan Faiz Sucuoğlu, içinde bulunduğu durumdan dolayı oldukça rahatsız.

Başbakan Ersin Tatar’la dün sabah görüştüklerini, geçtiğimiz gün birlikte yemek yediklerini ifade eden Sucuoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için ciddi destek belirttiği Tatar’ın böyle bir değişiklikten kendisine hiç bahsetmediğini dile getirdi.

“Artık vazo kırılmıştır” diyen Faiz Sucuoğlu, istifa ederek hükümetten desteğini çekebileceği sinyallerini de vermiş oldu.

Kaynak: Haberci Gazetesi

Diğer Haberler

Başa dön tuşu