KıbrısManşet

Sucuoğlu, attığı her adımda ailesinin desteğini yanında hissediyor

Siyasette, başarının en önemli unsurlarından aile desteği, Başbakan Faiz Sucuoğlu’nun en büyük avantajlarından

Siyasette, başarının en önemli unsurlarından aile desteği, Başbakan Faiz Sucuoğlu’nun en büyük avantajlarından

KKTC SİYASİ TARİHİNE ADINI YAZDIRDI… UBP Genel Başkanı Başbakan Faiz Sucuoğlu, başarılı bir meslek yaşamı ardından, siyasette yavaş yavaş tırmandığı merdivenleri, İlçe Başkanlığı, milletvekilliği, 3 bakanlık göreviyle geride bırakarak, KKTC’nin 15’inci Başbakanı olmaya hak kazandı. KKTC’nin yakın siyasi tarihine, kurultaydan ilk turdan tarihi bir zaferle çıkan isim olarak geçen Faiz Sucuoğlu’nun bu kritik, zorlu, oldukça stresli geçen süreçte, yanında hep ailesi vardı. 

BİRLİKTE ÜZÜLÜP, BİRLİKTE SEVİNDİLER… Eşi Ece Sucuoğlu, kızları Sonay ve Seray ile damatları Nabi ve Buğra, Baba Faiz Sucuoğlu’nun hep yanında oldu. Birlikte üzüldüler, birlikte sevindiler. Siyasette, başarının en önemli unsurlarından aile desteği, Faiz Sucuoğlu’nun en büyük avantajlarından.  23 Ocak seçimlerinde yüksek bir oyla ilk sırada çıkması beklenen UBP’nin Genel Başkanı Faiz Sucuoğlu’nun yeni hükümeti kurma görevi alması çok güçlü olasılık ve yeni kurulacak hükümeti çok zor bir ekonomik ve mali sürecin beklediği gerçeği de ortada.

AİLESİNİN DESTEĞİ HER ZAMAN YANINDA… Seçim sürecinde, ülkenin her yanına giden, vatandaşlarla bire bir görüşerek tek başına iktidar için destek isteyen Faiz Sucuoğlu, her konuşmasında “ Ateşten değil, kor ateşten gömleği giydik” vurgusunu yaparak, her ne pahasına olursa olsun, sorumluluktan kaçmanın fıtratında olmadığını açık yüreklilikle söyledi. Yeni kurulacak hükümetle birlikte, pragmatik adımlarla, fark yaratmaya hazırlanan Faiz Sucuoğlu bu ağır yükü taşırken, ekibi ve başta Eşi Ece Sucuoğlu olmak üzere tüm ailesinin desteğini yanında güçlü şekilde hissediyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu