Genel

Sucuoğlu, bakım evindeki kişilerin ailelerine seslendi: Bir zahmet buraya gelin

Sınırüstü Köyü'nde bulunan Halk Vakfı Yaşlı Bakımevi'nde incelemelerde bulunan Başbakan Faiz Sucuoğlu, yetkinin her ne kadar özel olsa da bakım evi için elinden gelenin yapacağının altını çizdi.

ELİF DÜLGER

Sınırüstü Köyü’nde bulunan Halk Vakfı Yaşlı Bakımevi’nde incelemelerde bulunan Başbakan Faiz Sucuoğlu, yetkinin her ne kadar özel olsa da bakım evi için elinden gelenin yapacağının altını çizdi.

Bugünden itibaren yetkinin İskele Belediyesi’ne ait olduğunu ve binanın tamiri için de İş İnsanı Mazhar Bey’in yetki aldığını ifade etti. Sağlık ekipleri ile birlikte incelemelerde gelen Sucuoğlu, sağlık ekiplerinin orada kaldığını ve ağır hasta olanların ya da Covid-19 testi pozitifi çıkanların hastane gözetimi altında bakılacağını sözlerine ekledi.

Son olarak aracına binmeden önce orada bulunan kişilerin ailelerine daha sonrada tüm insanlığa seslenerek çağrıda bulunan Sucuoğlu, “Burada bulunan kişiler bizim insanlarımız. Biz de burada olabilirdik diyerek sözlerine şu şekilde devam etti.

“Buraya gelip el atmak isteyenler olmuş ancak buranın idari birimi müsaade etmemiş b una yetkilerinin olmadığını belirtmişler. Öncelikli olarak burada bulunan kişilerin ailelerine sesleniyorum. Zahmet edin ve buraya gelin insanlarınız yakınlarınız ne durumda bir kontrol edin. Bir şey isterler mi ilaçları var mı bir bakın. Daha sonra da tüm herkese söylüyorum burada bulunan sizin de insanlarınız. Bir küçük hediye alın. Bir kazak, bir meyve ya da bir süt alın gelin. Onları ziyaret edin onlar sizin de insanlarınız. Onların ilgiye, şefkate ihtiyacı var yalnız bırakmayın ki kendilerini kimsesiz hissetmesinler”

 

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu